nytt i garderoben

underkläder från H&M, Lindex och Newyorker
pyjamasshorts från Newyorker
T-shirt från Newyorker och jeans från BikBok
kavaj från gina (på rean; 149 kr)
Köpte en del igår när vi var på frölunda torg. Kavajen köpte jag förra veckan men har inte visat den. Jag tror jag kommer ha den ikväll över min klänning så kan man bara ta av den om det blir för varmt. Min nyårsklänning får ni se imorgon antar jag, får se om jag hinner ta lite bilder innan allt blir förstört i regnet. Varför ska det alltid regna? Detta jävla regn gör så att det inte blir några fyrverkerier vid fästningen iår....Men detta ska inte förstöra min nyårafton, jag är på ett bra humör idag och är grymt taggad inför ikväll!!

sista dagen på året

ny ring från Kicks
Sista dagen på året är snart slut och 2013 närmar sig. Naglarna är fixade och jag är grymt taggad inför ikväll. Först ska jag med familjen och äta hos en annan familj, där väntas som vanligt oxfilé så det kan man bara inte missa. Efter maten drar jag till Hanna där det blir fest. Vi ska tacka 2012 och fira in 2013 ordentligt! Ha en bra nyårsafton och gott nytt år!

2013 wishes

Nu har snart hela TVÅTUSENTOLV gått och jag känner mig redo för TVÅTUSENTRETTON! Har många bra minnen som t.ex. operan med klassen i nian, skolavslutningen, Zimba som familjemedlem, resan till Turkiet, hela sommarlovet, börjat på gymnasiet (kommer ihåg hur grymt nervös jag var dagen innan...) har framför allt många härliga minnen med mina älskade vänner, både nya och gamla. Tack för att ni gjorde 2012 grymt och nu ska vi göra 2013 så mycket bättre!
Thank you 2012.
2013, please be awesome and make my wishes come true <3
 

lör 29 dec

Hej på er! Efter att vi hade bakat kom Louise på fika och sedan kollade vi på film. Vi såg Taken 2 och den va ju hur grym som helst. Filmtips till er som gillar spännande filmer men se ettan först!
 
Ikväll står inte så mycket på schemat, tänker nog sätta på någon film och bara mysa. Blir nog någon härlig disneyfilm och godis tror jag. Vet inte varför men jag har kommit in på något spår och kollar in alla gamla härliga disneyfilmer. Aladdin, lilla sjöjungfrun, skönheten och odjuret, lady och lufsen, 101 dalmatiner.....klassiker!
 
Imorgon åker jag med familjen till Frölunda torg där det blir shopping. Ha en bra kväll!

Cupcakes

Idag bakade jag och Julia chokladcupcakes med Marabou-philadelphiaost fyllning + choklad glasyr. De tog ett tag att göra dom och igentligen blev de inte så goda om jag ska vara ärlig. Det enda som var gott var fyllningen i mitten, haha men det va kul att baka alla fall.

julklappar


// en mysig halsduk // mobilväska //
// iPhone högtalare //
// en ljuslykta //
// bandue med paljetter //
// tröjor och underkläder //
// kokbok & bakgrejer //
// eltandborste// canada snow sockar // julskum, pengar och ett duntäcke//
 
Detta är mina julklappar detta året och jag är väldigt nöjd. Fick ganska mycket pengar så får se vad jag ska göra med dom. Ska försöka spara det mesta alla fall!
 

friday

// tröja - H&M // kjol - BikBok // tights - Lindex // mobilväska - julklapp //

Tröjan köpte jag igår på stan (ej rea) och resten fick jag i födelsedagspresent + julklapp. Snart kommer mormor, morfar, moster och hennes sambo hit för att fira jul. Det blir inte julbord men julklappar! Ha en mysig kväll.

27e december

// armband - gina tricot & lindex //

Godmorgon! Jag är uppe ganska tidigt idag för att vara mig men jag ska cykla ner till stan nu och möta upp Amaanda. Hennes buss har kommit till stan nu så ska sätta mig på cyklen alldeles strax. Vi tänkte kolla runt lite på rean, hoppas att få fynda massor! ha en bra dag.

födelsedagspresenter

/armband och halsband av mina fina vänner / en parfym som luktar underbart / Spotify premium / en kjol från BikBok /
 
Jag fick även underkläder och leggins. Av släkten fick jag pengar, presentkort, en marcara och smycken. En lyckad födelsedag!
 
Mina julklappar tänkte jag lägga ut på lördag för vi ska ha en minijulafton på fredag med släkten eftersom det blev som det blev i måndags...Så jag visar upp allt på en gång istället!

BIO

Hela familjen sitter just nu på bion och ska kolla in denna roliga film. Hoppas ni haft en bra dag!
 

det blev en bra jul ändå

På julafton kände sig alla bättre vilket va skönt! Vi kunde fira med lite julbord och mycket julklappar. Vi hade det jättemysigt bara familjen och Zimba var även här vilket gjorde allt mycket bättre. Om ni kollar noggrant på bilden på mig och han ser ni att han har nytt halsband och smycke. 
 
Om en stund ska vi åka till farmor och farfar och äta brunch och senare blir det bio med hela familjen faktiskt. Sune i Grekland blir det och den är säkert jätterolig. Får se om vi hinner kolla mellandagsrean snabbt annars får jag åka dit imorgon.
 
Denna veckan blir nog ganska chill skulle jag tro, får ladda upp ordentligt till nyår som är på måndag! Åh, vad jag längtaaaar!!!
Ha en bra dag.

Det värsta som finns

Som jag skrev i förra inlägget var Julia magsjuk i fredags och det blev även jag under fredagskvällen... Det blev inget födelsedagsfirande då eftersom både jag och Julia mådde dåligt. Jag hade en hemsk natt och magsjuka tycker jag verkligen är det värsta som finns...jag klarar verkligen inte av det...

Idag mår jag bättre, är inte så sugen på mat bara. Man blir ju verkligen helt slut och trött efter detta. I alla fall sitter jag och kollar på "uppesittarkvällen" med en Bingolott. Det är en tradition och det ska man göra tycker jag!

Tyvärr blir julen lite annorlunda i år. Jag, Julia, Noel och pappa har varit dåliga och mamma mår inte heller så bra. Vi ska försöka fira jul så bra vi kan imorgon men eftersom alla mår lite sådär halvbra blir det bara familjen. Det blir nog mysigt ändå men jag tycker den här jävla magsjukan har dålig tajming...

Detta blev ett ganska deprimerande inlägg men ni som är friska och krya får ha en riktigt härlig jul! Puss


sweet sixteen

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsesdag, hurra, hurra, hurra. Efter ett stressigt besök hos tandläkaren, en kort lektion och en bra avslutning i kyrkan åkte jag och alla tjejer hem till Henny. Där blev det lite mellanmål, fika och paketleken. Vi skulle igentligen varit hemma hos mig men Julia mådde illa imorse och stannade hemma. Hon har gått och blivit magsjuk och det är jättesynd om henne för det är ju hennes födelsedag också! Hoppas hon blir frisk fort och ingen annan i familjen åker på det, för det är bara tre dagar kvar till julafton...
 
Fick fina presenter av mina fina tjejer och det var en jättemysig eftermiddag! Kan visa alla presenter ikväll eller nått. Ni är riktigt grymma tjejer, tack för att ni finns!
 
Var även och klippte mig i eftermiddags och om en stund ska vi nog fira lite, så tråkigt tt Julia är sjuk bara...
puss!

sista dagen

Hej! Har haft min sista dag som 15 åring idag. Den har varit väldigt bra med julspex och julmys i skolan och sedan en till eftermiddag på stan. Fick köpt de sista julklapparna så nu är jag klar! Fick även köpt ett litet paket till paketleken imorgon.
 
Det är julavslutning imorgon och jag ska faktiskt börja dagen med en historialektion och sen ska vi åka till kyrkan. Efteråt tänkte jag bjuda på fika och då kommer mina fina vänner hit. Isabelle, Elin, Emilia, Amaanda, Henny, Karolin och Ida kommer med mig hem så då blir det fika och paketleken!
 
Jag stod och bakade till 10 nu ikväll men nu är kakan klar och jag har nyss duschat. Nu blir det dagens julkalenderavsnitt och sen ska jag sova gott. Jag somnar in som femtonåring och vaknar som sextonåring, stort steg i livet, haha! godnatt <3

Myspys

Spanska provet kändes bra och det känns sjukt mycket bättre att denna terminens skolarbeten är avklarade! Gick ner till stan tillsammans med Amaanda, Emilia, Henny & Karoline efter skolan där jag träffade trevliga människor. Känns så skönt att det snart är jullov och imorgon kan jag säga att "imorgon fyller jag år"!
 
Imorgon blir det julspex i skolan, TSO annordnar det och det blir säkert roligt. Jag och tjejerna i klassen tänkte anmälla oss till skattjakten och det är juluppträdanden hela dagen så det blir nog jättekul. Vi ska även ha lite julmys med klassen med paketleken och julfika!

Städade mitt rum i helgen och ändrade lite prydnadsgrejer. Nu har jag tänt ljusen och ska sätta på ett gossip girl avsnitt.

gekås

I fredags efter skolan åkte jag till gekås med Amaanda och Henny. Hade en väldigt mysig dag och fick köpt mest julklappar. Såg även en ny del av gekås som jag inte sett innan eftersom Amaanda har jobbat där. Vi fick även åka personalhiss vilket var en upplevelse! Förutom julklappar köpte jag ett iPhone skal och massa ansiktsprodukter. Hade en riktigt bra dag med mina goa tjejer!
TIPS: 1. Cleansing mousse 2. day cream 3. hand cream 4. night cream
Alla krämer är ekologiska med olivolja. Har aldrig haft sp mycket krämer till ansiktet innan men det känns riktigt bra att ta hand om huden, haha! Men ett tips för er med torr hud och dessa krämer va hyfsat billiga. På gekås kostade de mellan 20-50 kr styck. 

färdig pluggat!

Har varit hemma hos Henny hela kvällen och pluggat spanska men nu orkar vi inte mer! Ska trampa hem på cykel nu och raka vägen till sängs. Som man säger i spanien Vamos a dormir...

are you thinking of me?

Idag är det den 17e december och det var ett tag sedan jag bloggade. Eller har inte bloggat något nu i helgen men de dagarna kommer! Idag började jag i alla fall som vanligt, resten av min klass började halv 12 men jag får ju aldrig sovmorgon.... Under håltimmen åkte jag, Henny och Amaanda hem till mig på lite fika och spanskaplugg. Blev även en snabb nudel-lunch och sen tillbaks till skolan. 
 
Älskar denna sista veckan! Mattelektionerna är inställda, vi ser på julfilm på svenskan+engelskan och vi ska ha julmys med klassen på torsdag. Det är också en stor dag på fredag, inte bara avslutning utan även min födelsedag, grymt! 
 
Efter skolan hängde jag med Isabelle hem och vi kollade på lite one tree hill och bara snackade, som jag saknat den tjejen! Kvällen har bara flygit iväg, övade lite glosor men får plugga mer spanska imorgon eftersom det är det sista jag har sen är denna terminen klar!
bjuder på en bild på mig och Isabelle
PS. Imorgon har jag faktiskt sovmorgon till halv 10, hoppas ni kommer ihåg denna dagen...höhö

3e advent

Redan tredje advent och det är inte långt kvar till jul nu. En sista skolvecka och sen blir det jullov!

En bra torsdag

Hej på er! Har haft en riktigt bra dag eftersom jag bara hade en lektion och sen nationella. Det kändes ganska bra faktiskt och fick sluta ett vilket gjorde det hela ännu bättre!

Jag och Sally gick runt på stan en rund och sedan blev det en mysig fika på Mignon. Idag blev det en god tobleronekaka som var så otroligt god!

Vi åkte sedan hem i kylan och kollade på lite Grey's Anatomy. Imorgon slutar jag också klockan ett (teknik levererar) så då ska jag och Amaanda åka till gekås. Tänkte kolla efter lite julklappar och det var längesen jag var där så det blir mysigt. Ha det så bra så hörs vi!


12-12-12

Den långa onsdagen är över och det närmar sig helg. Det var inte så farligt hos Clas, eller jag och Elin klarade oss ganska bra idag faktiskt även om det blev lite fel...haha. I alla fall så fick jag sluta lite tidigare så då åkte jag hem till Sally där det blev pannkaksbak. Riktigt grymma är vi att vi fick till en snygg 12a mitt i allt detta 12-12-12!
 
Ikväll blev det fotbollsträning vilket kändes skönt, har inte tränat på en vecka för min dumma förkylning och hals men idag ville jag träna och det gick bra. Sista träningen utomhus för iår och det var inte så kallt som jag trodde.
 
På söndag blir det inomhuscup, jag skulle från början inte vara med för vi skulle ha släktkalas, men nu ska vi inte ha det förräns klockan 4 så jag hinner vara med på gruppspelet alla fall, grymt kul!
 
Nu ska jag snart lägga mig, blir att kolla klart ett gossip girl avsnitt först för jag har sovmorgon imon! Godnatt.

December, 11

Hej! Provet är avklarat vilket känns skönt. Första och andra delen gick helt okej men den sista var jätte svår....satt i två timmar med den och bara chansade på nästan allt. Men nu är det gjort och jag har bara den muntliga delen kvar som är på torsdag.

Efter skolan åkte jag till Zimba, Farmor gjorde pannkakor och med en glad och mysig vovve blev jag på bättre humör efter provet. Gick till fotbollsplanen med Zimba och kastade en boll, gud vad han älskar snön! Han vill inte följa med in när vi kommer tillbaka ;).

Nu ikväll blev det en liten julkonsert på Kulturskolan och jag träffade många härliga människor. Jag hade följe med Camilla hem och även om vi bor typ grannar så ses vi inte så ofta, så det var jätte trevligt att snacka med den tjejen!

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon väntar först spanska och sen två timmar med Clas, jippie...godnatt


Andra Advent

Ja, igår var det redan andra advent och det är inte långt kvar nu. 11 dagar till min födelsedag, 14 dagar till julafton och 21 dagar till nyår. Jag börjar få lite panik att jag inte klöpt en enda julklapp...
 
Idag slutade jag 12:40 vilket var underbart som vanligt! Eftermiddagen spenderades tillsammans med matteboken och lite kladdkaka. Imorgon gäller det, nationellt prov i matte i fyra timmar. Är grymt nervös och känner mig inte alls tillräckligt förberedd men jag orkar inte mer nu. Tänker lägga mig i tid och va ordentligt utvilad, det får vara min strategi. Det enda som är bra är att jag har sovmorgon till 10 och slutar 14:40 imon istället för 4. Håll alla tummar och tår ni har för att detta ska gå bra!
/E

cozy friday

Äntligen fredag igen vilket är underbart! Har haft en väldigt mysig fredag vilket började med min underbara vovsing efter skolan. Det är hans första snö och ni ser ju så underbar han är! Blev sen en fika på stan med Amanda och Louise, det var väldigt kul att träffa dom vilket jag inte gör så ofta längre. Kollade runt lite på stan och hittade en parfym som jag nog kommer önska mig --> Fancy.
 
Kvällen har spenderats hemma med mamma, Noel & Julia. Jag och mamma slängde ihop en jätte god Ceasarsallad och sedan blev det X-factor final med godis från hemma kväll. Haha, jag fick sitta och klippa godiset i små bitar för att kunna äta, mina tänder är fortfarande sjukt ömma!
 
Nu ska jag bädda ner mig och få se om det blir en film eller om jag somnar direkt, puss!

december, 4

Åh, nu ligger snön så fint och det närmar sig julen. Det ända som är jobbigt är att cykla i snö. De hade inte plogat alla cykelvägar imorse vilket var ganska svårt men på vägen hem var det bättre.
 
Klarade av skoldagen ganska bra ändå, blev ju ett ganska deprimerande inlägg igår, haha! Dock har jag inte fått i mig så mycket mat för tänderna har värkt hela tiden. Men förhoppningsvis är de bara idag.
 
Har inte hunnit med så mycket idag heller efter skolan. Jag gjorde spanska läxan och matten, men fattar inte precis allt. Annars ska jag öva in 90 svenska synonymer och läsa ut engelskaboken till torsdag....så jag har lite att göra helt enkelt!

braceface

gräsliga bilder men det är sån jag är nu...
 
Munnen bara värker, kan knappt äta, har blivit förkyld och har jätte ont i halsen. En glad och positiv tjej går och lägger sig och säger godnatt.

första advent

Hej! Efter träningen blev det mysigt adventsmys och lite solsidan. Jag hinner alltid bara se typ tio minuter eftersom träningen slutar åtta. Mysigt med advent tycker jag och det innebär glögg, pepparkaksmuffins och pepparkakor. Nu tänkte jag krypa ner under täcket och sätta på en film.
 
Imorgon efter skolan ska jag åka direkt till tandregleringen, ska få tandställning i hela munnen......Oh my god...Var där för två veckor sen och mina framtänder har flyttat sig och det har blivit för trångt. Nu har jag ju bara tandställning i sidorna men planen är att jag ska räta ut alla tänder i hela munnen. Lagom kul på gymnasiet men men får tänka att det blir fint sen. Jag skulle ändå typ bara ha den i max ett år så ska nog klara mig.
 
Ha det bra! - säger tjejen på sin sista dag utan tandställning på ett tag ;)

första december

Ja, nu är äntligen månaden december här! En av mina favoriter eftersom det är så mysigt med advent, julpynt, glögg, pepparkakor, skumtomtar, snö, tomtar, julkalenden, julafton, nyår och man får inte glömma min födelsedag!
 
Strax ska jag möta upp laget, ska ju ha en rolig dag med dem så får se vad vi ska hitta på! Ha en bra lördag.

skumma tomtar

Söta som socker! Sally åkte precis hem och denna kvällen bestod av skumtomtar och filmen She's the man. Som vanligt är man trött på fredagskvällen så nu ska jag lägga mig, godnatt!

RSS 2.0