Great Day

Idag tillbringade jag dagen i skidbacken med min underbara klass i Ulricehamn. Jättekul va det, svårt i början men sen kom jag in i det hyfsat bra. Vågade till och med åka den stora backen försiktigt, vilket var mycket roligare!

Fint väder hade vi och trött blev man! Under hem resan sov jag nästan hela tiden..hehe.
Är riktigt taggad på att åka skidor igen, vill verkligen lära mig riktigt bra, och helst snart :).

Just nu ligger jag i sängen och ska strax släcka lampan. Är helt slut efter dagen !


A Cup of Coffee

Sitter i bilen på väg hem. Stannade vid MAX och åt hamburgare, tog även en varm kopp kaffe, sjukt gott!
När jag kommer hem ska jag bara chilla och sen göra pastasallad för imorgon sticker jag och klassen till Ulricehamn för skidåkning. Tredje gången för mig, taggaa !


Söndag 29 januari

Hejsan! Hoppade över träningen idag och följde med familjen för att kolla på innebandy. Brorsan ska spel sammandrag så är med som hejaklack ;).

Ha en bra dag, kram !


Lördag 28 Januari

Hej! Som en vanlig lördag sov jag länge och sen städade jag mitt rum. Pappa hjälpte även mig att sätta upp saker på väggarna så nu ska jag fixa lite kort och skriva ut och rama in någon dag.
Var också ute en stund med Noel och hade ute Minta. Fick några snöbilder men det blev så mörkt så fort så får försöka ta mer bilder någon annan dag.

Jag har nyss fixat iordning mig och ska strax äta. Ikväll ska jag till Isabelle och träffa andra fina tjejer för lite tjejmys!
Ha en bra kväll!




Abduction


Trailer
Har inte sätt denna filmen men den värkar riktigt bra + att snyggingen Taylor Lautner är med i den!
FILMTIPS :)


02-01-12

Den 2:a januari hade jag en liten tjejkväll eftersom jag fyllt år. Har glömt att visa bilder så jag tänkte göra det nu.
Det var en jättebra kväll med mycket skratt, fina presenter och speciellt fina vänner!














På de två nedersta bilderna ser ni vad vi åt, grillspett. Man gör dom själv och sen sätter dom på grillen. Ni kan inte fatta hur gott det är!
'
Hade en jättemysig kväll, tack för att ni finns tjejer ♥

Supergod Sockerkaka

Hejsan! Det var längesen jag gjorde ett inlägg på datan, har blivit så smidigt att göra det på mobilen så jag gör hellre det.
Idag höll jag och Sally våran gympalektion och det gick väldigt bra, det är skönt att ha det gjort eftersom det har varit så mycket att planera, men det var kul!
Nu har jag gjort klart engelskan och nyss fikat. Bakade en supergod sockerkaka innan, det var väldigt längesen som jag bakade det. Blir nästan aldrig eftersom den ska stå inne i ugnen i 40 min. Men jag passade på att göra engelskan imellan så det blev bra.




Ska försöka fixa till designen nu i helgen, får se om jag hinner! puss

Jennifers mästerverk !

Måste bara visa Jennifers mästerverk för er.
I bilden har vi hållit på att teckna av kändisar och hon har ritat av Kenza. Sjukt fin är den och så himla lik! Grymt tjejen ;D !

Ni hittar länk till hennes blogg till vänster.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3086635/images/2012/pic_186215966.jpg" class="image">


New In

Hola! Hade en bra skoldag idag med bild, musik, no, eng m.m. Efter skolan stack jag och Isabelle till stan, tog en god toast och sen gick vi och shoppade på gina. Blev ett par jeans och en spets-tröja för min del, riktigt nöjd :).

Igår gjorde jag mitt gymnasie-val så det känns jättebra!
Imorgon ska jag och Sally hålla våran gympa lektion, hoppas det går bra för vi har jobbat hårt kan jag säga ;).

Nu ska jag äta och sen blir det antingen engelska boken eller tv:n, blir nog det andra även om jag borde börja göra engelskan. Hehe.

Här ser ni en bild på det jag köpte på stan, tog den i provrummet så den kanske inte är så bra men det kommer nog en bättre bild någon annan gång, puss!


20+21

Hejsan! Igår var det underbara fredag och skola som vanligt. Vid halv fem blev det årets första fotbollsträning på vallen, skit kallt och jobbigt! Fick börja med att springa 8 varv...
Efter en varm dusch och god pizza kom Isabelle hit och vi hade det väldigt trevligt.

Idag sov jag till 12 och sen bara segade en stund. Gick senare ner till stan i snön (!!) med Sally, Julia och Louise och vi tog en god fika på EH. Åkte sedan hem och övade fiol och sen satt jag vid datan.
Nu ska jag träffa tjejerna igen och ha en mysig filmkväll, ha det bra!


Sometimes

Hejsan! Idag är det tisdag och det menas att jag hade bara 4 lektioner, slutade 13:20 och fiol efter skolan.
Annars har jag gjort matteläxan och chillat vid datorn.

Jag har bara bloggen såhär så länge, någon dag när jag har tid och lust ska jag fixa ny design. Bara håll ut ;).

Förresten, jag har glömt berätta om mitt nyårslöfte. Jag ska nämligen inte äta godis på vardagar, bara på helger. Jag vet att många har godisförbud varje dag men det klarar inte jag ! Därför passar denna random-bilden bra, hehe ;).


Sunday

Hello! Började söndagen med en fotbollsträning och sen vidare till släktkalas. Var väl helt okej, god mat alla fall ;). Efteråt åkte jag hem till Louise och hade en mysigt eftermiddag där tillsammans med Rose & Jack, såg filmen Titanic. Den är så himla bra men hemsk!...

Nu ska jag bara chilla och imorgon väntar en ny skolvecka, ha det näst bäst :)


Mys

Hejsan! Segade länge imorse, men vid två tog jag mig själv i nacken och stack ut och sprang ;). Riktigt skönt och jag blev mycket piggare!
Jag duschade efter det och annars gjorde jag inget speciellt.

Ikväll hade jag bestämt att träffa Issa men jag mår inte så bra, har ont i huvudet...så det får bli en annan dag.

Imorgon blir det fotbollsträning och sen släktkalas. Får se vad resten av söndagen bjuder på, ha en bra kväll så får jag chilla lite här hemma själv!

Här får ni en mysig liten bild från när jag var hemma hos Jennifer (:


Yesterday

Igår var det ju fredag den 13:e, men jag märkte faktiskt inte av det så mycket. Det kan ju kanske bero på att 13 är mitt turnummer, vem vet?
Efter första skolveckan är jag redan skoltrött...men jag och Sally blev i alla fall klara med våran planering igår, tror att våran gympalektion kommer bli toppen!

Igårkväll kom Sally hit och vi åt god hemmalagad thaimat och sen en god efterrätt by Me. Marabou Chokladmousse! Detta var en mysig kväll och det blev en bra start på helgen!


Here I Go Again

Hola! Skolstart idag och det kändes bra, va kul att träffa alla igen. Trodde det skulle vara jobbigare att gå upp i morse men det gick brao !

Efter skolan stack jag på fiol x2 och annars idag har jag bara chillat och fikat. Vid det här laget borde ni ju veta att jag älskar att fika och baka, hehe!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske kollar på film eller nått.


The Last Day

Godkväll, innan idag kom ju Louise hit och vi fikade på goda cupcakes som Julia hade bakat och hade lite film mys med filmen The Proposal. Den var jätte bra så det är ett filmtips!

Detta var ju sista dagen på lovet och imorgon börjar skolan, det jobbigaste för min del kommer vara att gå upp i morgon tror jag. Annars tycker jag skolan är helt okej, det är ju kul att träffa alla igen ;). Godnatt.


Monday

Goddag. Musikalen igår va jättebra, slutet passade kanske inte men annars var det väldigt bra. Pizzan efteråt var underbart god så det var en lyckad dag!

Idag har jag hunnit med ganska mycket; gick upp vid tio och åt frukost, segade lite och sen runt elva gick jag och brorsan ut och lirade lite boll. Behöver verkligen komma igång nu känner jag ;).
Sen städare jag på mitt rum + dammade, övat fiol och ätit har jag också gjort. Strax kommer Louise hit och då blir det fika :)

NU kommer snön, lite sent kanske... Hade velat ha den runt jul och så men allt man önskar inträffar inte!


West Side Story !

Sitter nu på Göteborgs Operan och ska se West Side Story med Ulrika och Julia. Vi fick ju det som julklapp av farmor och farfar och sen ska vi äta på pizza hut, Great! Ha en bra dag, kram.


Lunch på Ströget

Hejsan, sitter just nu på Café Ströget på stan och lunchar med Amanda, Louise och Julia. Min tacotoast kom nu så nu ska jag lägga ifrån mobilen och hugga in! Kram.


Passion

Hej! Kom nyss hem från stan och där köpte jag en god tvål på The Body Shop. REA : 40 kr istället för 80 så passa på!
Jag köpte i alla fall passion frukt och den luktar kanon gott 👍

Nu ska jag åka och träffa tjejerna, chiao 😄 !


Drar mig mot stan

Godmorgon! Åker nu ner mot stan med mamsen en stund, får se sen vad resten av dagen har att bjuda på. Ha det bra!


Mysdag med J

Gokväll! Innan träffade jag då Jennifer och vi började med att ta en liten promenad. Åkte sedan hem till henne och fikade och sen satt vi bara och pratade om allt möjligt.
Hade en jättemysig dag med massa skratt och prat och det måste göras om!

Snart kommer Louise hit och då ska vi ha lite filmkväll, ha det bra!!

2 bilder från idag :)


Frukost På EH!

Hej på er!
För en stund sen kom jag hem från stan, tog en jättemysig frukost på EspressoHouse med tjejerna. Blev en varm macka, varm choklad och skit god juice för min del!

Nu ska jag gå och äta nått litet och sen ska jag träffa Jennifer. Har inte träffat henne på hela lovet, förutom en kortis på fästningen, så det ska bli mysigt!

Hoppas ni får en bra dag och försök att inte blåsa bort, haha standard skämt men det blåser sjukt mycket här.
Imorgon hoppas jag på snö istället, ha det bra!


Gårdagens Outfit

Hejsan, sov till 1 idag och sen segade jag bara hela dagen men det hör ju till 1a januari!
Sitter och kollar på film nu och bara chillar. Blir lugnt ikväll och imorgon ska jag hjälpa till att städa och göra i ordning inför kvällen för jag ska nämligen ha en liten tjejkväll eftersom jag fyllde år, så det blir mysigt ;).

Här kommer lite bilder på min outfit igår.
Shorts från vila, linne från Gina och leggings från H&M ;)


2 0 1 2

Gott nytt år på er ! Hoppas ni hade en bra kväll och natt. Min kväll började med att grannarna kom över vid 6 och vi åt förrätt och väldigt god varmrätt med oxfilé. Efter det stack jag och Julia och träffade Sally och Louise. Vi satt och snackade och Louise bjöd på en underbart god efterrätt!
Stack sedan ber till fästningen och såg på alla raketer, grymt fina och grymt mycket folk!
Åkte sedan hem till Louise igen och snackade om allt mellan himmel och jord, hehe. Mysigt va det alla fall!

Här kommer lite mobilbilder från kvällen:


RSS 2.0