Break

Hellu, tog ett litet break av pluggandet tillsammans med Amanda. Blev en mysig Cykeltur runt hela staden på tandemcykeln. Grymt mysigt och fick riktiga sommarkänslor vid strandpromenaden!

Det är så himla kul att cykla på tandemcykeln ska ni veta, det blir ett annat sätt när man sitter två på samma cykel och upptäcker nya vägar, haha :)

Nu måste jag gå och packa för sen bär det bort mot la casa de Sally :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3086635/images/2012/pic_196339904.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3086635/images/2012/pic_196340030.jpg" class="image">


Sista Mars

Hejsan, åkte till stan med Isabelle och Julia på förmiddagen. Köpte ett linne, örhängen och underkläder.

Nu ska jag plugga so...har prov på måndag. Inte kul. Får sätta igång nu för ikväll ska jag och tjejerna till Sally. Där blir det Pretty Little Liars - Maraton! Sover även där så det kommer blir grymt kul :D.
Då Har jag i alla fall något kul att se fram i mot när jag pluggar!

Förresten ni måste smaka den nya festisen, as god!!
Puss <3


Sleep Tight

Gokväll, stack hem till Louise direkt efter skolan idag. Lagade mat och sen satte vi oss och jobbade på vårt SO arbete. Palestina hit och Israel dit... Men nu har vi kommit ganska långt och är strax klara så det blir alltmer intressant när man fått en helhet och fattat grejen ;). Kommer nog bli någon mer sån dag med SO i veckan.

När jag kom hem, runt 8, stack jag och pappa ut och sprang. Ska verkligen försöka ut och springa minst två gånger i veckan nu för jag vill ha min grundkondition på topp inför fotbollssäsongen!

Nu ska jag sova för imon blir det nationella i NO. Ska göra laberationen, spännande, haha.
Godnatt.


Calippo Shots

Hej, sitter i solen på min altan och äter glass med mina fina vänner. Calippo Shots har ju kommit tillbaka vilket är underbart. Det var min favorit glass när jag var liten så jag är glad nu :)

Ha en fin vårdag!


Saturday

Hallu, har haft en väldigt seg dag. Har inte gjort något mer än att städa för Minta och sett på lite One Tree Hill.

Nu har jag gjort mig i ordning och ska äta strax.

Klockan 8 sticker jag och möter upp tjejerna. Vi ska nämligen gå och se Hungerspelen !
Vi läste boken i skolan och den är ju så jävla bra, så jag har stora förväntningar på filmen!

Ha en fin kväll.


You can make it happend

Godmorgon! Nu sticker jag till skulan.

Ha en fin dag!


I still hope

Hejsan, lång dag i skolan idag. Eller det kändes så i alla fall på grund av min jävla förkylning! Jag hade precis blivit frisk så blir jag förkyld igen...

Efter skolan tog jag det bara lugnt, kollade lite One Tree Hill och spelade innebandy med brorsan. Jag stod även för kvällsmaten idag och det blev väldigt gott! Mycket vitlök ska det va, hehe :)

Imorgon har jag sovmorgon vilket är underbart! Börjar inte förrän 9:15 och slutat sen 13:20. Denna tisdagen blev just ännu kortare och ännu bättre, sweeeet !

Godnatt <3


Lyckad Träning?

Hallu, för typ en timma sen kom jag hem från träningen. Eller ja, träning och träning. Det var bara jag och Julia som kom så istället övade vi lite skott med pappa. Fast det gick inte alls bra så ja...ingen lyckad träning.

Just nu känner jag mig ganska trött och hängig+lite ont i huvudet. Så det kanske var lika bra att det inte blev någon riktigt träning ;)
Nu ska jag gå och äta lite, ha en bra söndag !


Kakbuffé






hejsan,  stack till Breared tillsammans med Louise & Julia och åt en jättegod kakbuffé idag. Man får äta hur mycket man vill och det var väldigt mysigt att få plocka själv.
'
Efteråt stack vi hem till L och chillade, såg på film och lite så.
Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa, chiao!


Feeling happy and free!

- inga läxor till idag
- har typ inga läxor nästa vecka
- nationella fysik avklarat
- det är fotbollsträning idag
- vi fick sluta en timma tidigare
- jag ska se på One Tree Hill nu
- OCH DET ÄR FREDAG !!

Känner mig väldigt lycklig nu ! :D


16:10 - paus

Fick bli en liten fika paus mitt i pluggandet. Är ju så fint väder ute så jag satte mig på altanen en stund men ska strax gå in igen.

Med lite fika i magen hoppas jag att jag blir klar snart, känner inte för att plugga mer.

Ha en bra eftermiddag så hörs vi :)


13 mars 2012

Hallu, i skolan blev det bara 4 lektioner och på gympan hade vi spinning, grymt jobbigt! Haha, måste bygga upp min kondition.

Efter gympan stack vi till Håstensgrillen och köpte pommes, där snålar man inte kan jag säga :)

På matten gjorde jag, Sally och Louise nationella prov i matte, muntligt, jag vet inte om det gick bra. Det är svårt att säga men det är skönt att ha gjort det.

Nu ska jag plugga no för imorgon gäller det : NÄP i no, fysik !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3086635/images/2012/pic_193726219.jpg" class="image">


Walking on sunshine

Hola! Sjukt fint väder ute idag :) har suttit ute och pluggat lite no, är det studiedag så är det.

Men nu kom mamma hem så ska dra mig till Louise och sen sticker vi ner till kvantum och köper något gott. Blir kanske stranden efter det, myspys !

Ha en bra dag i solen!


Lovely Sunday !

Det brukar ju inte vara rubriken till en söndag men idag är det det eftersom det är studiedag imorgon!
Så himla skönt, behöver en extra dag :)

Blir kanske lite plugg imon men sen blir det nog något annat mysigt med tjejerna.

Ikväll ska jag bara chilla med godis och OTH, hehe en vanlig söndag ;) puss.


My sweet little cousin

Hejsan, igår kom min kusin Astrid från Stockholm på besök, hon ska stanna till söndag. Jätte mysigt att ha henne här, men jag får säga att man blir rätt så trött av att lek med småbarn, hehe ;).

Imorgon är det fredag och det betyder först skola och sen fotbollsträning. På kvällen ska jag till Amanda på en liten mysig tjejkväll. Ska även sova där så det kommer bli grymt kul !

Ha en bra helg så hörs vi, puss.


Carpe Diem

Hola amigos y amigas !
Tisdag idag, vilket betyder 4 lektioner och slutar 13:20. Cyklade till fiolen efter det och sen till stan för att möta upp Louise. Gick till Komedianten och fikade och kollade snabbt i konsthallen. Pinsamt asså, det var ju skräp och skit. Fattat inte riktigt grejen med den konsten, men jaja...Vi gick sedan till själva biblioteket och jag lånade en engelsk bok. Sedan satte vi oss och pluggade lite no, Issa och Amanda kom också men jag hann inte va där så länge för sen blev det konsert med fiolgruppen och det gick bra.
Det var min dag lite kortfattat det !

Imorgon får jag fin besök av kusin Astrid från Stockholm. Grymt mysigt :)

Nu blir det sängen, godnatt.


The Dentist

Hallu, kom precis hem från skulan och dagen har gått rätt snabbt eftersom jag åkte till tandläkaren. Det gick bra, hade inga hål i alla fall, men ska tillbaka på tisdag för att de skulle kolla mina kindtänder noggrannare.

Missade lunchen på skolan så pappa bjöd på sallad på Kvantum. Hade inte ätit den innan och det va sjuukt gott ! Man får gå och plocka själv vad man vill ha, vilket gör det roligare, hehe ;)

Nu ska jag chilla lite och sen blir det nog lite plugg och efter det fika. Julia håller på att baka så det blir Najs!


Time to bed

Hey, hoppas ni har haft en bra söndag. Jag har bara slappat och kollat lite på OTH. Men det är sådana söndagar ska och brukar vara: slappa.
Det är faktiskt skönt att ha en sån dag !

Nu ska jag sova i min nybäddade säng, det var det lakanet som jag köpte på gekås. Jag älskar det, så himla fint. Speciellt kudden med volangen, hihi.

Godnatt



Chilling

Goda chips och myströjan är på.

Nu kör vi : One Tree Hill !


friendship is one soul in two bodies







hey, igår hade jag en jättemysig dag med Isabelle. Vi stod bland annat i kiosken och bakade en otroligt god kaka. Det blev kladdkaka med kaffe-glasyr på och ni kan inte fatta hur perfekt den blev! Annars satt vi ute i det fina vårvädret och tog massa kort, bland annat dessa tre. Riktigt fina om jag får säga det själv.
'
Söndagen började med en jobbig fotbollsträning, det var skönt att börja träna igen eftersom jag inte tränat på typ två veckor. Men dålig kondition har jag så det är bara att ut och springa i veckan!
Har inte hittat på så mycket mer idag. Tänkte plugga sen om en stund och senare blir det OTH. 

ha en bra söndag :)

nytt, fint & enkelt

Igår hjälpte Isabelle mig att göra om bloggen så nu har jag en ny, fin och enkel design. Hoppas att detta ska göra det roligare att blogga, så håll utkik för jag tror verkligen jag ska börja på allvar nu!
'
Tack Isabelle !


RSS 2.0