1 vecka

Idag har vi haft min lilla älskling i en vecka. Han har lärt sig så mycket redan och han är så UNDERBAR lilla Zimba!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3086635/images/2012/pic_203279774.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3086635/images/2012/pic_203279774.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3086635/images/2012/pic_203279952.jpg" class="image">


Dip Dye

Man behöver inte göra dip dye i håret utan man kan göra det på kläder också.

Hittade dessa bilder på inspirationsverige på instagram, shortsen blev riktigt snygga!


McWrap

Hejsan! Hoppas ni har haft en bra torsdag. Jag sov länge och sen städade jag typ hela förmiddagen. Louise kom hit och vi åkte och köpte McDonalds. Jag provade den nya McWrap och den var riktigt god!
Efter att vi hade ätit gick vi en promenix med vovven och det kändes bra efter all skräpmat, haha!

Nu ikväll har jag, Louise, Sally och Julia fixat inför imorgon. Vi ska ju ha en liten heldag med Amanda. Hon fyllde år i februari men bättre sent än aldrig, som man säger. Vi ska göra lite aktiviteter under dagen och sen lite till på kvällen. Ni får veta imorgon. Sov gott, godnatt :)


Svarta kläder med Rosa detaljer





Så här såg jag ut idag, blev en snefläta, svarta kläder och rosa smycken.
tröja - Veromoda
midjeshorts - Veromoda
strumpbyxor - H&M
smycken - Berlin
skor - converse
*


Skogspromenad

Hellu! Efter skolan blev det en promenad i slingan med Isabelle, Julia och min lilla Zimba. Riktigt mysigt var det, försöker lära han att gå i koppel men det kommer nog så småningom.

Blev också en fika hos farmor & farfar och sen har jag bara tränat. Ikväll ska jag bara chilla och istället hitta på något imorgon. VI HAR JU LÅNGLEDIGT! :D


Kladdkakefika sista lektionen!

Hejsan! Jag har haft en väldigt bra onsdag, gör inte så mycket i skolan nu och det är riktigt kul faktiskt. Haha, det verkar inte vara så kul när man ska upp ur sängen tidigt men det blir det!

Under näst sista lektionen fick jag, Isabelle, Sally, Louise, Amanda och Julia åka hem och baka kladdkaka som vi åt på bilden sista lektionen! Det kommer vara svårt att släppa våra lärare som låter oss baka på lektionerna!


Tisdag 15 Maj

Hejsan! Gjorde det sista nationella provet idag. Eller vi har spanskan kvar men det räknas inte helt men fy fan va skönt att det är gjort! Tyckte matten va svår idag men hoppas det gick bra ändå. Efter den cyklade vi till gympan och sen hade vi en matte lektion och där va den skoldagen över.

Blev fiol efteråt och sedan cyklade jag till farmor och farfar till min goding. Julia hade redan varit ute med han så vi chillade på altanen med fika.
Det blev fiol igen och sen tog vi en längre promme med Zimba och träffade de andra tjejerna. Dom har inte träffat han innan så det va mysigt!

Jag går i skolan imorgon och sen blir det långhelg. Har inget planerat mer än på fredag då vi ska ha en födelsedags-heldag för Amanda. Det kommer bli riktigt mysigt.

Ha det bra, puss <3


50-års fest




Hej! I lördagskväll var jag och tjejerna servitörer på Louises mammas 50-års fest. Det var riktigt kul och vi gjorde iordning bland annat det ni ser på bilderna (förutom kakan). Vi serverade, dekorerade och hade det jätte trevligt!


LYCKA!






Hämtade ju lilla Zimba i lördags och han är så underbar!


Tacoos

Hej, matchen gick inte så bra. Vet inte riktigt vad resultatet blev men vi förlorade och jag kände att jag inte gjorde så bra ifrån mig. Var fett deppig efteråt men det har släppt nu.

Blev tacos när jag kom hem vid halv 9 och annars har jag inte gjort något mer.

Nu ska jag släcka lampan Because it's a Big Day tomorrow :D


Mot planen!

Hallå kära bloggläsare. Hoppas ni haft en bra fredag, min har varit ganska långtråkig i skolan men nu är det äntligen helg!

Stack till farmor och farfar efter skolan och nu är allt fixat tills imorgon. Matskål, bur att hämta Zimba med, bajspåsar och koppel. Ska bli så grymt mysigt :)

Nu ska jag sticka till fotbollsplanen och tagga match! Hajdå.


På lördag blir jag matte!

Hejsan, har haft en bra torsdag också. Även om det har regnat HELA dagen så har det varit en bra dag. Fick tillbaka svenska provet och det gick bra, lite orientering på gympan, hemkunskapen är inskickad och så har vi varit hos en hund Kennel.

Var där med farmor och farfar och kollade på många fina hundar. Farfar har haft hund innan och jag och Julia har alltid velat haft en hund, men mamma och Noel är allergiska så någon hund kommer det inte in i vårt hus. Men så har jag världens bästa farmor och farfar som vill ha hund och låter mig och Julia vara mattar också och få typ välja vilken vi ska ha! Dom sa att dom ville ha en tax och vi valde ut Zimba, en långhårig dvärg tax. Jätte söt är han och ser lite ut som en cockerspaniel. På lördag hämtar vi han och det ska blir så mysigt!
Ha det bra :-)

Zimba är till höger på bilden -->


PIZZA GRANDIOSA

Hej på er! Har haft en riktigt bra onsdag. Fick spelat upp teatern på musiken och gjort bildprovet. Båda gick bra och så skönt att ha det gjort! Resten av dagen rullade på och det slutade med matlagning och chokladbollar på hemkunskapen.

Stack till farmor efter skolan och hon hjälpte mig med hemkunskapsinlämningen som ska vara inne på fredag. Jag är klar med en och ska bara skriva in den andra på daton så det är sjukt Najs!

Ikväll blev det träning och det va så jävla kul idag :) en av de roligaste på länge. Trött och hungrig kom jag hem till en sjukt god pizza och nu ropar sängen. Godnatt !


Vit stickad tröja & vita converse




Dagens
stickad tröja - mammas garderob
jeans - gina tricot
skor - converse
*


Isabelles Sweet 16




Idag fyller min underbara vän Isabelle 16 år, stor dag med andra ord!
Fick sluta ännu tidigare idag så stack hem till mig och åt en liten födelsedagskaka med hela tjejgänget, grymt mysigt!


Inspiration - Shorts


Lunes

Hej! Blev som sagt plugg i eftermiddags och träning. Har övat lite fiol nu ikväll och sett på tv.

Imorgon blir det kort dag i skolan och fiol och plugg efter det.
Sen är det ingen vanlig dag, för imorgon är det Isabelles födelsedag. Hurra, hurra hurra! ;D

We <3 It


Plugging på G

Hej, var faktiskt en ganska rolig dag i skolan idag. Jag och Amanda fick gjort vår redovisning om Jamaica och det blev bra!

Nu blir det serri plugging med fika innan träning, puss.


Jag är tillbaka och nu kör vi!

Hejsan på er, var ett tag sedan nu men ska ta tag i bloggen på allvar nu. Mina vänner har tjatat lite och dessutom har jag fått lite insperation av Camilla som har gjort ny blogg. Hon är riktigt duktig på att blogga så kika gärna in på den!
'
Idag passade jag brorsan i förmiddags och bestämde mig för att baka. Vid 4 kom Camilla hit och vi satt och snackade och sedan blev det lite plugg inför bildprovet på onsdag. Gick faktiskt ganska bra men svårt är det!
'
Nu ikväll har jag suttit och haft en jätte mysig pratstund plus fika med Camilla, Isabelle, Jennifer, Julia & Julia. Vi pratade framförallt om skolavslutningen och gud det är inte länge kvar nu! Det kommer nog bli en grym avslutninge hoppas jag!!
'
Nu ska jag in i duschen och göra mig i ordning för sängen. Kika in här på bloggen lite oftare för nu kör jag igång igen :D


Julia tvingade mig att beskära henne så det fick bli en bild på fina Camilla:


RSS 2.0