sista november

jag älskar min nya jacka, nu börjar det bli kallare också så den passar utmärkt!
 
Hej, hoppas ni haft en bra fredag! Jag själv har inte gjort så mycket. Blev en promenix med Zimba efter skolan, några gossip girl avsnitt och nu ikväll har jag lagat kvällsmat. Strax kommer Sally hit och vi ska ha en liten mysfredag
 
Imorgon ska vi hitta på något roligt med laget. Jag vet inte vad, utan det är en suprise så blir säkert jätte kul!
 
Ps. Ni glömmer väl inte julkalenden imon ? ;)

29e november

Kemiprovet är över och mer behöver jag inte säga. Resten av dagen gick vääldigt långsamt fram och jag känner mig väldigt trött idag. Gick faktiskt upp halv 7 (jag vet att det är många som alltid går upp den tiden men jag gör inte det) för att piggna till inför provet men imorgon börjar jag 8:50 så blir lite mer sömn.
 
Skulle läsa 40 sidor i engelskaboken som plötsligt blev 70 sidor, har inte läst hälften än så får fortsätta med det...det är tur att det är fredag imon!
xoxo

laddar med sömn och god kvällsmat

Känner att jag ska lägga mig i tid idag, har provet direkt imorgon så det gäller att vara pigg. Hoppas verkligen att jag klarar detta, håll tummarna mellan 8:20 & 10:40....Godnatt!

ett måste

min kära moster hade köpt en chokladkalender till mig, december närmar sig...

Den låånga onsdagen är över och ska strax sätta mig med min kemibok. Hade teknik idag, först webdesign vilket är väldigt roligt tycker jag. Sedan skulle vi mäta och greja men jag och Elin blev klara snabbt och gick till Willys. Sedan blev det att kolla portkod och gossipgirl. Ganska chill lektion eftersom vi redan hade varit i verkstaden. 
 
Efter allt plugg, om jag blir klar någon gång, blir det fotbollsträning på konstgräset. Lagom kallt....

the final scenes

Hej! Blev inte så mycket kemiplugg som jag hoppats på idag. Hela dagen bara flög förbi. Fick gjort litegrann men nu är det i alla fall tid för portkod, sista avsnitten! Godnatt.

ni missar väl inte?


senaste veckan

Den senaste veckan som gått har jag gjort ett svårt engelskaprov, klarat historiaprovet och svenskaprovet galant. Jag har passat Zimba och sovit där hela veckan och haft en väldigt bra helg!
 
I fredags kom Ulrika till oss och vi beställde pizza och hade en jättemysig kväll. Lördagen bestod av mycket slappande och en liten fotorunda i skogen med Julia. På kvällen kom Louise och Sally och vi gjorde en god pastarätt och Louise sov även här. Till frukost blev det mycket pannkakor och sedan en tur i skogen.
 
Alltså har jag och Julia sovit hemma hos farmor och farfar hela veckan nu när dom varit borta. Vi har varit både hus- och hundvakt, mysigt har det varit! Inatt blir sista natten där och sen får jag sova i min säng, längtan!
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag har jag varit hemma från skolan. Mådde illa igår kväll och imorse och jag var superrädd att jag skulle få magsjuka! Det är det värsta jag vet..... men i alla fall blev det inget med det som tur var, utan efter många timmars sömn började illamåendet gå över och jag kunde äta igen. Nu känner jag mig mycket piggare och antagligen blir det skola imon. Skönt ändå, man kommer så mycket efter annars...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Blev ett långt inlägg det här men nu börjar bloggningen på allvar igen!
 
 
 
 

Bullbak

För en vecka sedan bakade jag mina första egna bullar. Supergoda blev dom och det är faktiskt riktigt kul att baka bullar! Nybakade bullar och ett glas kallt mjölk satt fint på eftermiddagen!

Back On Track

Hej, ja nu är jag tillbaka igen. Bloggen har en ny enkel design som jag blev nöjd med. Tror faktiskt att jag har sagt det varje gång jag gjort ny desig, men denna gången är den verkligen enkel tycker jag!

jag tar en paus

Har ingen lust att blogga just nu... men så fort jag har tid att börja på ny design så hoppas jag att lusten kommer tillbaka! Denna veckan ska jag och Julia passa Zimba så det blir en vecka med tidiga mornar. Ha det jättebra så hörs vi säkert i slutet av veckan alla fall! Puss.
-Ellen

When you can live forever, is there anything worth dying for?

Sa ju innan att jag inte tyckte filmen verkade så bra men jag hade helt fel, jag tyckte den var riktigt bra! Vi tyckte ganska olika men enligt mig var den jättebra och värd att se. Mer säger jag inte för då blir det inte roligt för er som ska se den!
 
Hade en väldigt mysig kväll, först på invito med god mat och sen bra bio. det var jobbigt att cykla hem sen men nu ska det bli skönt att lägga sig. Godnatt!
-Ellen

firar helg med sista filmen

Hej! Äntligen helg igen och detta ska jag fira med mina fina tjejer. Jag, Isabelle, Sally, Amanda, Louise och Julia ska först äta god mat på invito och sen ska vi se Breaking Dawn part 2. Jag tycker den inte verkar så jättebra men jag måste ändå se den! Hoppas ni får en bra kväll.
 
-Ellen

Portkod tisdag

Hej! Jag har haft en väldigt god eftermiddag med lite plugg och bra musik. Har blandat lite med julmusik och gamla favoriter: Disney.
 
Eftersom det är tisdag har det kommit ut ett till avsnitt av portkod så det ska jag se nu, sen står även gossip girl på shemat. Godnatt!
-Ellen

in the dark of the night

Hellu! Kom precis hem efter en kvällspromme med Zimba, kände att jag behövde rensa huvudet lite. Blev plugg hela dagen och jag tar tillbaka det jag sa innan att det inte gjorde mig något. För direkt när jag satte mig ner med matten fick jag ångest...haha, hur ska detta gå?

Men nu känns det i alla fall bra igen och jag ska göra mig i ordning och börja läsa i engelska boken. Vi ska läsa 50 sidor i veckan och jag är jätteseg på att läsa, dubbelt så seg på engelska alltså. Godnatt!
-Ellen


känslan är go

Hej! Hade glömt av att det var labbfri vecka så jag slutade tidigt vilket gjorde mig riktigt glad! Har varit hemma en stund nu och ska äta lite strax. Har värmt mig lite med en kopp kaffe och senare blir det plugg. Jag har typ med mig halv skåpet hem...men det gör mig inget just nu men senare kommer jag ångra mig. Ha en bra dag!
-Ellen

sunday, 11

Hej på er! Idag är det farsdag vilket innebär mycket fika! Annars idag har jag räknat lite matte och varit ute och gått. Var ute och tog lite snabba bilder, de blev ganska mörka men ändå ganska coolt ljus. Ikväll blir det fotbollsträning och nu väntar gossip girl på mig.
-Ellen

Saturday

Hej! Hoppas ni har haft en go lördag. Har precis ätit god mat och ska möta upp Sally. Blir en tur till Hemmakväll vilket inte blir helt fel och sen någon film tror jag. En mysig och chill kväll helt enkelt. Sånna gillas!
/E

Gossip

Hej! Kom precis ut ur duschen efter en väldigt rolig och effektiv träning. Får se vad det leder till men kul va det!
 
Nu blir det god pizza från igår och lite gossip girl, go lördag!
 
 
 

Pizzakväll!

Hej! Det är fredag vilket innebär att historiaprovet ör gjort och att det är helg! Har chillat med min lilla vovsning i eftermiddag och sett lite gossip girl. Ska snart sätta in hemmagjord pizza i ugnen om bara Sally kommer. Hopas hon kommer snart för jag är vrålhungrig! Louise kommer senare också och vi ska ha en liten myskväll, ha en bra fredag!
/E

Fikatips!

Eftersom jag har så mycket i skolan nu så blir det lite stressigt med bloggen. Därför ställde jag in detta inlägget för att igår åt jag några jävligt goda chokladbollar. Det är Delicatobollar med dumlesmak, att smaka är ett måste!

dagens

// vinröda jeans - zara // tröja - Chelsea // sjal - Zara // halsband - Victorins //
Hej! Fick bli ganska dåliga bilder idag på dagens, är mörkt ute när jag kommer hem från skolan och det blir finare ljus ute. Men i alla fall så köpte jag bland annat denna sjalen och jeansen i Stockholm, me like!
 
Har pluggat i dag och hälsat på Zimba, va ett tags sedan jag var hos han så det var mysigt. Nu blir det portkod1321, ni har väl inte missat att ett till avsnitt har kommit ut? gonatt!
-Ellen

Your hand fits in mine like it's made just for me

Hej! Ja, idag drog skolan igång igen vilket känns sådär, har redan fått en del läxor och nu väntas ett prov i veckan fram till nästa lov, det känns sådääär...Annars fyllde jag denna dagen med lite plugg och lite annat skoj.

 
Imorgon blir det lång dag så ska krypa ner under täcket och sätta på mitt älskade program, gossip girl. Godnatt!
-Ellen

Little things

 Hoppas ni har lyssnat på den nya låten Little Things, väldigt bra och väldigt fin!
Your hand fits in mine 
Like it's made just for me 
But bear this in mind 
It was meant to be 
And I'm joining up the dots 
With the freckles on your cheeks 
And it all makes sense to me 
 
I know you've never loved 
The crinkles by your eyes when you smile 
You've never loved 
Your stomach or your thighs 
The dimples in your back at the bottom of your spine 
But I'll love them endlessly 

CHORUS:
I won't let these little things slip out of my mouth 
But if I do, 
It's you, 
Oh it's you, 
They add up to 
I'm in love with you, 
And all these little things 

You can't go to bed, 
Without a cup of tea, 
And maybe that's the reason why you talk in your sleep 
And all those conversations 
Are the secrets that I keep 
Though it makes no sense to me 

I know you've never loved the sound of your voice on tape 
You never want to know how much you weigh 
You still have to squeeze into your jeans 
But you're perfect to me 

CHORUS:
I won't let these little things slip out of my mouth 
But if it's true, 
It's you, 
It's you, 
They add up to 
I'm in love with you, 
And all these little things 

You'll never love yourself 
Half as much as I love you 
You'll never treat yourself right, darlin' 
But I want you to, 
If I let you know, I'm here for you, 
Maybe you'll love yourself, 
Like I love you 
Oh, 

And I've just let these little things slip out of my mouth, 
Because it's you, 
Oh it's you, 
It's you, 
They add up to 
And I'm in love with you, 
And all these little things, 

I won't let these little things slip out of my mouth, 
But if it's true, 
It's you, 
It's you, 
They add up to, 
And I'm in love with you, 
And all your little things
*
Åh, har lyssnat på låten hela kvällen, underbar text.

Last night

Hej! Här är lite bilder från igår, det var riktigt roligt! Det var ganska blandat folk, både nya och några goa och glada från klassen. Efteråt stack vi snabbt till Hanna och sen följde jag med Henny hem. Lyckad kväll med andra ord.
 
Idag har jag inte gjort något speciellt. Blev först en lång sovmorgon till ett och sedan lite plugg. Är klar med tekniken nu men har inte skickat den än, får fixa det imorgon. Annars blev det träning ikväll och nu ska jag börja göra mig iordning, skola imon..
-Ellen

Alla helgons dag

Hej på er! Även om det är många som firar halloween idag är det ju ändå alla helgons dag. Då man kan tända ett ljus för någon eller besöka deras plats, det gjorde jag och min familj innan idag <3
 
Ikväll ska det firas med glada tankar så imorgon får ni troligtvis mycket fina bilder! Ha en bra kväll alla fina!
-Ellen

andra november

Hade en bra dag i stan tillsammans med Sally, Amaanda, Emilia & Ida. Vi kollade då efter lite halloweenkostymer men oj vad svårt att komma på något! Har klurat hela kvällen och jag ville inte släppa att jag ville vara typ polis/pilot, så polis it is.
 
Efter stan följde Sally med mig hem och vi köpte med oss plock-sallad från kvantum och bakade kladdkaka. Den blev ganska konstig...ena sidan var kladdig och den andra torr....men den kladdiga sidan var god!
 
Först ska grannars komma över imorgon kväll så ska vi äta lite gott och senare blir det halloweenfest, är grymt taggad! Ikväll ska jag bara ta det lungt, kanske måla naglarna lite och kolla X-factor. Ha en bra kväll.
-E

mot stan i ny tröja

Hej hopp! Har på mig min nya tröja idag som jag köpte i Stockolm, den kommer från bikbok. Kanske kommer bättre bilder sen men nu ska jag bege mig mot stan. Först ska jag möta upp Sally och sen ska vi möta upp några tjejer från klassen och kolla lite till imorgon. Berättar mer sen för nu måste jag sticka! Ha en bra dag.
-E

the Boys who...

<3
-Ellen

portkort 1321 & PLL

Sally åkte precis hem och vi kollade lite på en ny serie på svtplay: Portkod 1321. Det är fyra avsnitt som har kommit ut och de är 10 min långa och det är en väldigt bra serie faktiskt. Handlar om ungdomar o.s.v. ;)
Vi såg även några Pretty Little Liars avsnitt och det är grymt spännande nu! Hade ett långt uppehåll med det, men nu har vi bara ett avsnitt kvar på säsong 3!
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det stan med snygga tjejer! Godnatt.
-E

första november

Hej på er! Sitter nu i min säng igen och lyssnar på go musik. Sov ut i dag till 12 men jag fick dra Julia ur sängen när klockan var 2. Fattar inte att man kan sova så länge...
 
Annars idag har jag inte gjort så mycket. Korkad som jag är gav jag mig ut i regnet och blev genomblöt! Jag tog en promenad med Zimba och hämtade brorsan. Efter det blev det en varm och lång dusch plus lite teknik. Fick inte gjort så mycket men har inte mycket kvar nu så får göra det sista på söndag.

Sally kommer snart hit så det blir väl en myskväll med en bra film. Ha det bra!
Åh, min snälla pappa kom hem med thaimat, supergott!
-Ellen

RSS 2.0