Lite smått panik

Hej! Lång dag i skolan igen och det bara öser mer läxor. Var tvungen att skriva upp allt så jag visste vad jag hade och när. Hela denna veckan har jag:
  • Engelska inlämning             /
  • idrottsprov                         /
  • Kemi - Baser & Syrer
  • matte
  • spanska                           /
  • fysik - uppgifter                /
  • kemi - uppgifter
  • kemi - labrapport
  • svenska stencil               /
  • engelska glosor
Har ungefär hälften kvar och de flesta är tills på torsdag. Imorgon slutar jag fyra och träning halv 7 så när ska jag hinna allt? Börjar få lite smått panik faktiskt, kan ju inte göra allt. De flesta i min klass slutar halv 11 (!!!!!) imon men jag slutar 4, jag kommer sluta halv 11 någon onsdag framöver men åh vad skönt det hade varit att göra det imon!
 
Har ett litet hål mitt på dagen imorgon så då ska jag fika med Isabelle, så det blir mysigt! Man får se det positivt och göra något gott ur det hela (Ida hoppas du läser detta) haha. 
- mitt schema -
rolig blogg jag har just nu, haha skriver bara om allt är så jobbigt...men hoppas ni har det bra!

Jobbig måndag

Gick mellan 8:10-16:00 idag vilket inte var så kul direkt, eller själva skolan är kul men det är det att man inte har någon eftermiddag när man kommer hem. Tiden går så jävla snabbt...Åkte på fiol halv fem så jag hann inte landa förräns jag skulle vidare, hemma lite efter sex och då fick jag kasta mig på matteboken (eller?), mycket mat, mer matte, idrott och engelska...shoff....
 
Nu tar jag paus, eller rättare sagt ger jag upp. Får kolla det sista på rasten imorgon. Nu: One tree hill.

Glad, fastän det är söndag

Hejsan! Ja jag är faktiskt glad idag, fastän det är söndag och skola imorgon. Tränade nu ikväll vilket var riktigt roligt. Är grymt taggad inför årets fotbollssäsong för vi fick se träningsstället och matchställen så det blir skit kul. Nu när vi är damlaget får vi eget träningsställ, najs!!

Nu blir det ett oth avsnitt innan jag ska krypa ner i min nybäddade säng med nytt duntäcke, underbart! Godnatt.


myslördag

Eftersom jag var borta hela kvällen igår är det skönt att bara vara hemma ikväll. Lite one tree hill, chips och godis gör min kväll ganska bra ändå och imorgon ska jag försöka gå upp tidigt för har massa plugg att göra.
 
I eftermiddags var jag duktig och bakade pizzabullar. Henny kom hit och vi började plugga lite till idrottsprovet och åt massa bullar, riktigt lyckade om jag får säga det själv!

personalfest

Det var väldigt trevligt igår på Oscars. God mat, goda drinkar och tävlingar bestod kvällen av och vid tolv åkte vi hem. Jag, Hanna, Ebba och Julia ville gärna försöka smyga in till själva nattklubben men det gick typ inte men det var trevligt i loungen ändå. När man var så nära var man ju tvungen att testa men sen kändes det så dumt när alla andra skulle åka hem för det var tråkigt där uppe ;). Men en lyckad personal fest var det!
 
Det tråkiga jag fick veta igår var att Eventrestaurangen har sagt upp simstadion så det är inte säkert att jag har sommarjobb där i år... i så fall är det om kommunen ringer eftersom de äger det nu, men jag känner att jag får söka massa andra jobb också!

Igår var det ingen vanlig dag...

...för det var Zimbas födelsedag, hurra, hurra, HURRA! ;)
// de fyra första bilderna är från igår och de andra två från idag //
Igår fyllde min lilla skatt ett år (sju år) så nu är han en ganska stor pojke! I onsdags satt jag i aulan hela dagen och hade Teknik College Kick OFF vilket var roligt i början men sen blev det ganska långtråkigt.
 
Efter skolan idag blev det träning ute i kylan men det var en riktigt rolig träning så kylan tänkte jag inte på! Nu ska jag strax beje mig till stan för ikväll blir det personalfest på Oskars, najs! Ha en bra fredagskväll!

tjugoandra januari

Hej på er gott folk! Här har ni en tjej som inte orkat blogga de senaste dagarna och antagligen får ni lida lite till. Ska försöka blogga mer och så, men jag gör det när jag hinner och känner för det!
 
Har haft en ganska bra start på terminen och helgen var bra. Började med en kall fotbollsträning och hemma mys. På lördagen var jag på stan med fina Isabelle och på kvällen träffade jag mina tjejer. Träning, one tree hill och plugg bestod söndagen med och nu är det tisdag. Roligt inlägg detta blev men så är det ibland.
 
Ska hoppa in i duschen strax och sen blir det Hollywoodfruar och en kopp te. Denna helgen har jag även börjat dricka te som sagt och jag har fastnat för Peach Mango som Isabelle tipsat om! Ha en bra kväll och vecka!
lånade bilden av Isabelle <3

vecka tre

Bilder från de senaste dagarna:
// mattelektion // vit kladdkaka // jag och älskling // matte & kemiplugg // mys // cornyyyy //
 
Vecka tre är här och skolan har dragit igång på riktigt. Matteboken följde med idag och kemin gjorde jag igår. Kvällen bestod av fiol, god pastarätt och de sista mattetalen. Imorgon slutar jag fyra men vi har vår sista historialektion och sen är det klart!
 
Nu blir det gossip girl och mango sorbet!

promenad vid stranden

 
 
 
 
 
 
bilder från igår när vi var på tredjevik med Zimba, underbart ljus!

gifts from VS

När min underbara vän Sally kom hem från USA fick jag fina födelsadagspresenter från Victoria's Secret, LOVE!

saturday 12

Hej! Historiaredevisningen igår gick väl bra, haha betyget var vi inte värda direkt kanske, mae han får skylla sig själv... det är bara att tacka och ta emot!
 
Efter skolan igår blev det fotbollsträning men jag har så jävla ont i min stortå. Vet, ynklig jag låter men något har hänt med den. Hela nageln är lila/blå/gul och den värker hela tiden...vet inte vad jag ska göra...
På kvällen kom Henny hit och vi åt goda Enchiladas som jag fick tips på en blogg. Senare blev det one tree hill och mango sorbet, mysig fredagskväll helt enkelt!
 
Strax ska jag ge mig ut i det kalla vädret, solen var framme innan men bara för att jag bestämde med Louise och Julia att vi skulle ta en promenad med Zimba vid havet försvann den...Vi tänkte i alla fall köpa sallad på kvantum och sätta oss vid havet. Senare ska vi nog möta upp Sally också, ha en bra lördag gott folk!
 
 

Friday tomorrow

Snart är den första skolveckan för detta året avklarad vilket är skönt. Känner att jag inte kommit in riktigt i tex mattetänket och så än, men det kommer väl.

Imorgon ska vi redovisa våra historia arbeten och sen slipper vi det på 2,5 år! ...Woop woop...

Idag var det jag som stod för kvällsmaten och det blev amerikanska pannkakor med bacon, mumma!


fotbollshelg

Hej! Helgen blev fullspäckad med fotboll. Kollade när herrarna spelade hela dagen i lördags med Henny och igår var det dags för mig och mitt lag att spela. Gick inte så bra men att vara med i en cup är alltid kul! Slutade med två förluster och en oavgjord men jag stannade kvar med de flesta i laget och såg slutspelen.
 
Idag träffade jag Sally som varit i USA hela lovet och det var jätte kul att se henne igen. Jag fick även en födelsedagspresent av henne som jag kan visa imorgon, blev jätteglad! Fikade sedan hemma hos Louise med mina favoriter. Hon bjöd på en sjukt god tryffelkaka och sedan blev det massa snack.
 
Nu ska jag göra mig iordning för sängen, skolan väntar imon....godnatt!

NAILS

fina naglar från weheartit

Tredje januari är det idag och jag har hjälpt till att städa huset. Imorgon ska jag och Julia nämnligen bjuda våra tjejkompisar på middag. Jag blev ju firad när jag fyllde år och Julia blev också det, så imonkväll tänkte vi bjuda allihopa på mat så får vi hoppas att det blir trevligt.
 
I eftermiddag var jag ute med Henny, Zimba & Messi och som dom små hundarna lekte! Jag fick dra Zimba hem sen för han var helt slut, haha!
 
Nu ska jag gosa ner mig i täcket och sätta på någon film ---> standard.

nyårsafton - outfit

// klänning - Missäy // kavaj - gina tricot // smycken från gina, kicks & Ur&Penn //

Tyvärr så förstördes mina "lockar" i regn och blåst men det gjorde inte så mycket senare. Som sagt så hade jag en lyckad nyår och nu är jag redo för 2013!

första januari

hej! Hoppas ni hade en bra kväll igår och en bra start på året. Jag hade det jättetrevligt och träffade mycket nytt folk men även mina favoriter. Var inte hemma förrens efter 3 så jag sov riktigt länge idag.
 
Isabelle kom hit vi tre-tiden och vi bakade en kladdig kokoskladdkaka. Sedan blev det filmmys med Törnrosa. Haha, vilka barnminnen! Det blev en väldigt chill dag vilket jag behövde.
 
Här kommer lite bilder från igår, hade en underbar nyår och jag ser fram emot 2013!

RSS 2.0