Glad påsk!

Hej vänner! Hoppas ni hade en bra påskafton igår. Jag själv åt god mat med min familj och sen träffade jag fina tjejer. Vi fikade på min påsktårta och sedan drog vi ner till stan för att se raketerna. Vi blev lite besvikna eftersom vi missade dom, de var bara i 5 minuter men vi såg dom på långt håll i alla fall.

Det blev en lugn kväll igår för just nu är jag påväg till Stenungsbaden med familjen. Där kommer vi bara relaxa vilket är precis vad jag behöver! Bloggar mer imonkväll när vi kommit hem, ha det bra!


långfredagen idag

Sitter med en varm kopp choklad och försöker få upp värmen efter att ha jobbat ute i 6 timmar. Korpen annordnade en tipspromenad så då har jag jobbat för Eventrestaurangen i kiosken. Det var väldigt roligt men kallt att stå ute, var faktiskt ganska mycket folk så det var mycket att göra. 
 
Nu ska jag kolla lite recept för imorgon ska vi tjejer i 12TEB ha en liten middag så jag tänkte baka något gott.
Ha en bra fredag!

mönstrade byxor

Jag tycker mönstrade byxor är så sjukt snygga. Älskar Kenzas outfit på de sista bilderna med den snygga nitväskan också! Vill verkligen köpa ett par mönstrade  byxor för det är lite roligare att ha det och sen bara en svart tröja upp till. Kanske finns några fina på H&M eller Gina? 

 

äntligen kom lovet!

Var som sagt uppe tidigt idag och jag, Henny, Amaanda, Emilia, Karolin och Adam åkte till Kvantum för lite äggjakt. Det var typ bara vi och pensionärer som handlade men det slutade faktiskt med tre stycken. Så lite gott godis hade vi på rasten. Haha, kändes lite fult att gå runt och rota men värt det ;)
Nu har jag lov eftersom jag  fick sluta halv 3 istället för 4, bra start på lovet! Nu sitter jag och chillar med min favoritkille och äter lite frukt. Ska nog sätta på ett VD avsnitt snart.
Senare idag kommer Lina hem så det blir mysigt att träffa henne, hon ska stanna enda tills på måndag så hela familjen ska åka till Stenungsbadet och övernatta söndag-måndag. Kommer bli supermysigt!

hallon och kokos milkshake

Ett gott och enkelt mellanmål/fika

vågigt hår och ny blus

såhär såg jag ut idag, blusen kommer från Chelsea.

Har haft en väldigt bra dag idag. Ganska chill eftermiddag i skolan med ett getterönbesök men även vanliga lektioner. Gjorde god milkshake när jag kom hem och sen chillade jag lite med VD. Inga läxor gjorde min eftermiddag till en som jag förtjänade. Lagade även mat till familjen nu ikväll och det blev en god pastarätt, standard...typ det enda jag lagar men gott blev det!

Ska snart gå och lägga mig för i morgon ska inte jag sova ut på min sovmorgon. Jag ska ut på lite äventyr med tjejerna i klassen, men mer om det imorgon. godnatt!

våffeldagen

Denna dagen har firats på bästa sätt! Slutade 12:40 och då stack jag hem till Henny där det blev våffelbak. Blev även lite spontant gitarrspelade och sång men även kemiplugg. En riktgit bra eftermiddag med min goa kompis helt enkelt!
 
Just nu sitter jag och kollar på finalen av top model Sverig, hade lätt velat testa att vara med på en riktig fotografering. Både testa att bli fotad och att fotografera. Hade varit hur kul som helst med mycket smink och testa olika kläder!

påsken närmar sig

Det gör inget att det är måndag imorgon, för det innebär att vi bara går 4 dagar till i skolan, sen är det påsklov! Ska bli riktigt skönt eftersom de sista veckorna har vi haft jobbiga prov och mycket plugg, så ett lov sitter fint!

sun day

Första grillningen för i år är avklarad och att kunna sitta ute i solen är ju hur skönt som helt! Hoppas verkligen att all snö kan smälta bort och att det snart blir riktig vår, lagom till lovet. Jag har också hunnit med att äta våfflor hos farmor och farfar. Där träffade jag även kusinerna vilket var mysigt eftersom vi inte träffas så ofta längre. 
 
Nu tänkte jag lägga mig och kolla ikapp alla Pretty little liars avsnitt som jag har missat. Får också hoppas på att jag kan sova bort min förkylning och vakna pigg och frisk imorgon!

saturday

Hej! Matchen slutade 3-3 och det var riktigt kul att se dom spela idag, en väldigt spännande match i vårsolen gjorde så att jag blev väldigt sugen på att spela. Men det var ganska bra för min hals att jag hoppade över alla fall.
 
Om ni inte har märkt det så har jag ändrat om designen, blev sugen på att ändra lite så det blev ljusare och lite vårigare. Har även några nya blogglänkar som ni kan kika in på!

Ikväll ska jag träffa Sally & Louise och det blir säkert filmkväll och massa gott till om jag känner oss rätt. Ha en bra kväll!

ny bloggare

Äntligen fredag säger jag bara! Fick hoppa över träningen idag för att jag har ont i halsen...typiskt att vi ska spela match imorgon med! Får stå och heja vid sidan om istället.
 
Bakade kladdkaka till mig och brorsan efter skolan och vid 6 tiden kom Henny till mig, direkt från frissan. Vi var ute och tog lite kort och nu har hon också skaffat blogg! Vi blev inte riktgit klara med designen men hon har en grund alla fall, får fortsätta med den någon annan dag. Hennes blogg hittar ni----> HÄR.
 
Nu ska jag gå och lägga mig för matchen är klockan 10 imorgon och den vill jag inte missa!
 

en bra start på dagen

Börjar halv 10 idag så passade på att göra havregrynspannkakor. Receptet har jag fått av Amaanda och det är väldigt smidigt och gott! Jag gör inte exakt samma recept som henne men testa detta, riktigt gott!


Receptet är väldigt enkelt, för en portion behövs:


1 ägg

1 dl havregryn

1-2 msk yoghurt eller crème fraîche  

lite bakpulver (det blir fluffigare med)

Jag häller även i lite kockos, blir väldigt gott. 


Nu är det bara att steka smeten, liknar amerikanska pannkakor lite. Idag åt jag det med sylt och yoghurt men man kan ha vad man vill. Häll på lite färsk frukt och njut!


precis vad jag behövde

Har försökt att plugga fysik hela veckan vilket inte gått så jättebra...för det första har jag typ inte tid (slutat fyra varje dag och sedan träning 18) och för det andra har jag typ inte fattat vad vi skullle ha prov på...Men nu är det i alla fall gjort, gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Det var svårt men jag trodde det skulle vara svårare. 
 
Helt slut i huvudet cyklade jag hem till farmor & farfar efter skolan och där väntade nygräddade våfflor med glass och egengjord björnbärssylt, sjukt gott! Dom visste verkligen hur dom skulle ta emot en trött tjej som gjort ett tufft fysikprov!
 
En galen hund fick jag också träffa, min lilla zimba har jag inte träffat på hela veckan! Haha, han var ganska konstig idag men det är nog för att han inte träffat mig på länge kanske? Eller tvärt om...Blev han konstig för jag kom?
i alla fall är han världens mysigaste lilla vovve
 

s t u d i e d a g

Den underbara studiedagen igår var behövlig. Efter matteprovet i tisdags var jag arg och och bara trött på skolan så var skönt med en ledig dag mitt i veckan. Amanda bjöd på riktig gofika och trevligt sällskap och därifrån gick man mätt. Sedan blev det fotbollsträning i snön (varför skulle den komma tillbaka, trodde våren va här!!!) vilket var ganska kul men jobbigare. 
 
Imorgon börjar jag inte innan 11 då jag ska hoppa på en buss med alla andra teknik-ettor till Halmstad. Där ska vi gå på UF-mässa och se alla företag. Kan nog bli roligt!

dåligt av mig

Här blev det en bloggpaus igen, vet inte riktigt varför men det bara blev så. Istället för att berätta vad jag gjort alla dagar berättar jag bara lite kort med bilder som jag hade på mobilen. Hoppas ni har haft det bra!
Karolin fyllde 17 år så då åkte alla tjejer ner till Mignon efter skolan och tog en mysig fika. -Tjejerna i 12TEB ni är för goa!
Hade en mysig kväll med familjen med god mat!
Mitt och Karolins fina mästerverk på en rast. Erkänn det ser häftigt ut! ;)
Jag, Sally och Zimba körde lite träning ute på kullen i tisdags och sen bakade jag scones och bjöd på det vilket var jättegott! Såg även på filmen House at the end of the street. Den tyckte vi var läskig men tydligen är det inte alla som tycker det...haha.
 


 

Klassfest, 2a mars

Hej! Blev inte att jag bloggade något mer i helgen men i lördags kväll var det alltså klassfest hos Henny. Riktigt lyckad kväll som vi måste göra om igen! 
 
Kemiprovet avklarat och jag vill säga att det kändes bra, sååå skönt att ha det gjort i alla fall och denna veckan blir förhoppningsvis inte så jobbig. Nu blir det nog lite Vampire Diares, har varit svårt att hålla sig från detta när man pluggat kemi...men nu ska jag kolla!

RSS 2.0