Movie Time!

Sitter nu i Louise soffa med tjejerna och ska snart sätta på filmen Fright night. När Isabelle kommer hit startar filmkvällen, vi har laddat upp med godis och popcorn och som ni ser på bilden gillade Sally dom, hihi. Ha en bra kväll!


Nya iPhone Skal



Hello! Dagen spenderades en stund på gekås tillsammans med mamma, Noel & Julia. iPhone skal blev det och lite andra små bra-att-ha grejer. Julia köpte även ett svart kasettband så det kommer jag också låna, sjukt grymma!
Ikväll blir det jag och en påse chips framför filmen A lot like love, haha tjockt men det är lov! ;)
'
Hade tänkt att göra om bloggen lite men det får vänta tills nästa år, hihi det låter långt borta.
Ha det bra!


Bilar 2

Hej! Hade en jätte mysig kväll igår hos Sally. Maten blev jättegod och mycket skratt blev det!
Ikväll passar jag Noel så vi ska ha lite filmmys med Bilar 2! Ha det bra.


Me and My Bro!

Hejsan, idag har jag bara tagit det lugnt. Först åt jag lunch hos farmor och farfar och sen blev det fika på stan med Sally, Louise och Julia. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa klart väskan. Ska sova hos Sally inatt tillsammans med stantjejerna ;). Vi ska laga mat och ha en mysig tjejkväll. Ha det gott så hörs vi!


Mys På Stan

Hejsan! Hade en mysig dag på stan tillsammans med familjen. Fick bytt en tröja, köpt ett linne och paket till ikväll, kommer bli grymt kul! Snart ska jag gå och laga mat och sen sticker jag till Louise där de andra tjejerna väntar.
Ha det bra :).


Godmorgon Kära Lov!

Och godmorgon på er också !
Ska sätta mig och äta frukost nu och sen ska jag till stan. Behöver hitta en till liten julklapp eftersom ikväll ska jag och tjejerna göra våran årliga tradition, paketleken!

På bilden har jag på mig min nya pyjamas och min älskade morgonrock, den är också super skön ;).

Ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag, kram.


Den Gröna Cirklen

Idag har jag bara slappat och tänkte nu krypa ner i sängen och läsa lite. Just nu läser jag Den gröna cirkeln, har inte kommit så långt men det är spännande och bra.
Sov så gott så hörs vi imon, godnatt!


USA

Ny filt och ny kudde, båda är från gekås och jag älskar dom. Ni ska bara veta hur skön filten är! Hihi, kram <3


Julklappar

Hejsan, hoppas ni hade en bra julafton igår. Efter Kalle anka kom släkten och då blev det julbord. Propp mätt efter det kan jag ju säga, men det blir ju typ alla. Tomten kom och vi fick massa paket, fast han delade inte ut alla utan vi hjälpte till lite efter. (Kolla bilden)

Fick lite allt möjligt: en skön morgonrock, smycken, en filt, underkläder, en bok, pengar, presentkort, en tripp till Gbg med f&f tillsammans med Julia och Ulrika. Vi ska gå på musikal, har det som en tradition. Vi Har fått det några år nu.
Annars fick jag tofflor, godis, trisslotter m.m. Nu får ni en snabb bild men kommer säkert att få se närmare bilder lite då och då. Ha det bra, kram!


Julafton!

Godmorgon & GOD JUL !!
Vaknade av Noels skrik om att tomten hade varit här. Och det va sant, genom skorstenen hade han kommit och lagt paket i julstrumpan ;).
Fick en tidning och det är ju bra att driva ut tiden tills han kommer igen, hihi!
Ha nu en JÄTTEBRA JULAFTON så hörs vi senare, puss ❤


Bingo-Kväll

Hej på er, har suttit med familjen ikväll och spelat Bingolotto. Det är en liten tradition som vi har, att spela på uppersittar kvällen. Vann inget men det är kul ändå, nu har jag lite mer julkänsla och blir mer och mer spänd inför imon!

Har också hunnit målat mina naglar röda som ni ser på bilden, det kanske kommer en bättre bild imon.
Nu tänkte jag gå och läsa lite och om en stund släcker jag nog för mig!
Godnatt : )


Julfint hos Minta

Hej ! Hoppas ni har haft en bra dan före doppare dag ! jag har typ bara sovit länge, städat på mitt rum och städat hos Minta. Snart kommer Louise och då ska vi fika lite, hörs ikväll.

Försökte ta en bild på Mintas hage men det var mörkt så det blev inte sån bra. Men det är belysning!


Nu är det jullov!

Halloj på er! Igår fyllde jag då år, och gissa vad? Jag fick en iPhone 4S och jag hade en fantastisk bra födelsedag :D.
Idag var det skolavslutning och det gick bra när vi sjöng, lite sorgligt att det var sista julavslutningen med klassen men så är det. Efter fikade alla och vi fick våra betyg, är supernöjd!! Gick på stan en stund med Issa, Sally, Julia och Louise, köpte ett skal och skyddplast. Ni får se skalet någon dag. Annars har jag bara chillat, hjälpt till med maten och så ;).
Eftersom jag har iPhone nu så blir det förhoppningsvis mer inlägg så håll utkik!
Nu ska jag kolla dagens avsnitt på julkalendern, chiao!

En lycklig iPhone-ägare på bild!


Evil Laugh

Hej! Nu är alla prov, läxor och inlämningar slut för denna terminen, jävligt skönt om ni frågar mig!
Trots att jag pluggade så lite till SO-provet kändes det jättebra, förutom den sista...men skit samma.
'
Efter skolan stack jag, Sally & Isabelle ner till stan. Köpte klart alla julklappar och köpte det sista tills på torsdag.
Ska gå och göra mig iordning inför sängen nu, är ju en stor dag imon :D !


Ni måste kolla denna videon flera gånger, den blir bara bättre och bättre. Älskar den och skrattar varje gång! ;), puss !


SläktKalas

Go kväll, hoppas ni haft en bra söndag för det har jag haft!
Började med att städa det sista och sen stack hela familjen till donken efter ett bra jobb ;)
Vid 3 kom gästerna och jag fick:
*ett presentkort på gina tricot
*pengar
*en usa-kudde
*pyamas
*och en trippeltång tillsammans med julia :)
'
Sen stack vi till kyrkan och spelade, det gick bra och farfar och hela släkten tyckte det var kul ;), Louise & Sally kom så det va också kul!
'
Annars har jag bara chillat, längtar sjukt mycket tills på onsdag men först måste jag klara av ett so-prov...Ops, har inte börjat plugga en. Får väl göra det tomorrow!


JULFINT





Hejsan!
Idag har jag städat hela dagen så nu är det julmysigt i mitt lilla rum ;). Vi ska ha släktkalas imon så lite fin får man ha.
Har inte gjort så mycket mera, hjälpt till här hemma och slått in julklappar, skitkul om ni frågar mig!
'
Vet inte vad som händer ikväll, men något vill jag hitta på eftersom jag varit hemma hela dagen...
Ha en bra kväll <3


Viernes


Det här gick ju inte så bra...har ju inte bloggat på hela veckan. Men, men.
'
Denna veckan har jag lämnat in No:n och engelskan så nu väntar bara ett SO-PROV på tisdag :(
Har övat hela veckan med tjejkören så det blir nog fantastiskt bra på torsdag!!
'
Efter skolan idag åkte jag hem och åt och sen åkte jag och farfar och övade. Han ville så gärna att jag skulle spela fiol och Lina sjunga med honom på söndag i kyrkan så då får man ställa upp för de gamla ;). Men det blir nog kul.
*
Nästa vecka väntar:
Onsdag: födelsedag!!!

Torsdag: skolavslutning!

Lördag: JULAFTON!
*
Ska försöka blogga mer, men ha detbra tills dess! ( :

3:e Advent




Oj, inte bloggat på typ en vecka...får bli bättre nu!
Igår åkte jag, Sally, Issa, Amanda, Louise & Julia upp till Göteborg. Vi var där hela dagen och shoppade lite och åt på donken, jätte mysig dag och den avslutades med en god kaffe på EH!
'
På kvällen träffades vi hos Amanda, lagade mat och hade det mysigt. Alla var väldigt trötta så vi tog det lungt. Sovde även där.
Amerikanska pannkakor till frukost blev det och sen var det dax för träning!
Vid 4 åkte jag, J, A och L tilll stallet och kollade på Lucia, vi träffade även Sally där. Skit mysigt var det och nu fick jag extra julkänslor! Deras julspel var skit kul, skrattade jättemycket!!
'
Ikväll är det som vilken söndagskväll som helst,lugn och chill. Men imon är det ju måndag och då ska de sista arbeterna lämnas in, så himla skönt!
*
Ha en bra kväll!


Lunes



Hola!
måndag igen och det innebär ny skolvecka. Sista timmen på elevensval träffades tjejkören och övade inför avslutningen. Vi ska sjunga Ave Maria med Beyonce. Det lät riktigt bra för att vara första gången vi övade och låten är faktiskt väldigt bra!
'
Efter skolan hade jag utvecklingssamtal vilket gick bra. Annars hann jag inte göra så mycket idag, gjorde bara lite spanska.
'
Imorgon = 4 lektioner, bowling på gympan & slutar 13.20!
kan det bli bättre?!

'
Nu ska jag se på film, chaio.


JulGodis















Våra underbara mästerverk!
Det blev sjukt gott, speciellt våran Rocky Road!


2:a Advent





Började söndagen med en rolig fotbollsträning, var inte så kul i fredags så idag blev det roligare. Efter den så mötte jag upp Sally, Louise, Amanda och Julia och åkte och handla. Sen ställde vi oss sedan och julbakade med julmusik till. Jätte mysigt och det blev skit gott!
Men nu är jag inte så sugen på godis eftersom man går och småäter hela tiden och får ont i magen, haha...men imon blir det nog gott igen ;)
'
Ikväll ska jag bara chilla eftersom imon är det måndag och skola igen.
ha en bra kväll!


RSS 2.0