Imorgon är det fredag!

Hejsan! Just nu sitter jag och brorsan och ser på film. Det är ICE AGE på 4:an och den är ju för rolig!

Först blir det engelska nationella imorgon och sen ska jag till tandläkaren. Bär skoldagen är slut blir det långhelg, för jävla skönt asså!
Ha det bra!


Onsdag tjugofemte april

Skolan rullade på ganska snabbt idag eftersom vi tog spexfoto. Efter skolan följde Amanda med mig hem och vi gjorde ett litet arbete i elevens val, blir faktiskt väldigt roligt!

Blev också bjudna på fika av Sally och Julia och vid sex stack jag på träning. Var väldigt blött i gräset idag men annars var det jättekul.

Nu blir det sängen, godnatt.


Spex!

Tog ju spexfoto idag med klassen och jag blev positivt överraskad att alla klätt ut sig till så bra. Jag, Sally och Julia var indianer och det var ju inte så bra men det blev väl helt okej. Hade varit roligare om man kom på något bättre...men jag tror det blir bra ändå, hela klassen är ju så grymt snygg!!


Tisdag tjugofjärde april

Hejsan! Chill-tisdag igen med bara fyra lektioner, som ni nog vet vid det här laget. Efter skolan stack jag på fiol och mötte sedan upp tjejerna på stan. Köpte några små saker till imorgon och en fika med :).

Vi ska nämnligen ta spexfoto imorgon med hela klassen och då ska man klä ut sig. Hade jättesvårt att bestämma mig men nu har jag gjort det, ni får se kort imon. Kanske inte är världens roligaste men det blir bra ändå!


Spring !

Gud vad skönt väder! Skoldagen flöt på bra med två filmer på språklektionerna, det gillar vi. Nu blir det fotboll, det älskar vi! Haha ;)


22:00

Gokväll, blev en mysig tur till Donken med Sally, Isabelle och Julia ikväll. Där blev det massa prat, skratt och pommes doppad i McFlurrie, barabababa I'm loving it!

Sedan cyklade vi till Hajen och köpte LiTe tuggummi till skulan :) mysig kväll rättare sagt.




Seger!!

Hellu :D en riktig glad Ellen här nu för har precis kommit hem från en träningsmatch där vi vann. Okej, dom hade inte så bra lag, många yngre, men det blev en bra start på säsongen och det va riktigt kul att spela! 6-1 blev det :)

Nu chillar jag lite med music i lurarna, tar kanske en PN och sen får jag se vad resten av söndagen bjuder på, ha det bra!


Thank You One Tree Hill!








Har nu sett klart hela serien och är glad och ledsen på samma gång, hehe. Ni fattar inte hur bra den är och om ni inte fattat det så MÅSTE ni se den, jag tvingar er!!
'
Kommer antagligen se om den någon gång men det får vänta ett tag till.
'
Nu bär det av mot fotbollsplanen, peace ♥


2 små Påskpresenter




Två påskpresenter som jag fick i helgen. Armbandet är från mormor & morfar och den ursnygga virkade västen är från mor & far. Tänk den till ett vitt linne, shorts och ett par bruna ben. Jo tack!


Love is in The air

Hejsan, idag har jag hunnit med skolan, fiol två gånger och kärleksmums-bak med Sally.

Mina planer för kvällen är att äta Julias goda köttbullar med mos och se det sista One Tree Hill avsnittet. Kan inte fatta att jag sett så det bara är ETT ENDA AVSNITT KVAR PÅ DENNA FANTASTISKA SERIE! Får sitta och njuta + gråta, haha!
Puss


Shoppingen från GBG







På bilderna ser ni :
*ett linne/skorta med spets
*Tofsar, Hårspännen och ett flätat skärp
*En bikini och en vit spets bandue
*En halsring och örhängen
*Brun väska!
'
Är grymt nöjd över allt och sepciellt väskan. Har letat efter en brun väska länge nu och denna var perfekt stor, fin färg, len + väldigt fint tyg innuti ;)


Chocolate y frutas

Hejsan. Jobbade ju hos pappa igår vilket var väldigt roligt! På kvällen åkte jag till Louise för en mysig kväll med choklad fondue, PLL och övernattning(:

Idag chillade vi och fick gjort lite so. Har varit riktigt fint väder ute idag så ute har vi också varit ;).

Nu ska jag strax släcka lampan, är ju skola imorgon. Men har riktig lyx och börjar inte förens 9!!

Godnatt <3


Every day I need you baby and some way we gonna make it through

Hej på er! Haft en jätte rolig och trevlig dag i Göteborg med mina fina vänner!
Jag köpte :
En bikini, tofsar, hårspännen, örhängen, halsband, bandue, flätat skärp, ett linne och en brun väska.
Blev ganska mycket och är super nöjd! :D. Kommer antagligen bilder framöver.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Har väldigt ont i huvudet och det måste gå över för imorgon ska jag hjälpa pappa på jobbet :) godnatt!


https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3086635/images/2012/pic_198306234.jpg" class="image">


Kvällsfika på kvällskvisten

Sitter och njuter av morotskakan som jag, Louise och Julia bakade innan idag, sjukt god!

Ska försöka lägga mig i hyfsat god tid ikväll för imorgon åker nämligen jag, Sally, Louise och Amanda till Göteborg för shopping. Är grymt taggad för jag vill verkligen hitta & shoppa mycket! :)

Ha det bra!


Sommarjobb!

Jag hade ju en rolig nyhet att berätta och det är att jag fått sommarjobb :D. Är verkligen jätteglad och det kommer bli så kul! Jobbet är på simstadion så jag kommer jobba i cafét där och i inträdet.

Längtar riktigt mycket till sommaren för det kommer bli så kul att få träffa nya människor och serva dem och så, är
grymt glad! ;D


OTH Quotes


10+11 april

Var bara hemma och chillade fram till typ tre igår. Hade ganska tråkigt så hörde av mig till Amanda och vi bestämde oss för att ta en Cykeltur. Tandem till Coop blev det och vi köpte Ben & Jerry glass, det är bara att älska den glassen!

Cyklade sedan hem till Sally och såg på Pretty Little Liars. Väldigt mysigt :).
Var bara hemma på kvällen och såg lite OTH, snart har jag sett alla avsnitt :o.

Idag kollade jag lite mer OTH och sen blev det lunch hos farmor & farfar. Stack sedan en snabbis till Louise och hämtade papper till so-arbetet. När hon skulle jobba stack jag till Isabelle där
jag spenderade resten av eftermiddagen :).

Nu är jag bara hemma, har musik i lurarna och kollar runt på lite bloggar och så. Har inga planer för kvällen men något vill jag hitta på eftersom jag va hemma igår, puss !


Påskdagen & Annandagen

Hellu,
i söndag sov jag länge och sen vid 4 stack hela familjen och bowlade. Riktigt kul va det och jag gick därifrån med 3 strikear !
Annars grillade vi gott och såg på film. Blev en riktig familje-dag. :)

Igår satt jag, Sally och Louise och gjorde so, ja jag vet på lovet? Men vi var tvungna att bli klara och vi är typ det nu så riktigt skönt!
På kvällen kom tjejerna över för lite filmmys med Pretty Little Liars.

Ska strax äta, har inte gjort så mycket idag mer än sett klart One Tree Hill season 8! :D GRYYYMT.


Gino

Hejsan! Hade en riktigt mysig kväll tillsammans med tjejerna hos Louise. Vi åt en efterrätt som hette Gino som var as god. Det var massa god frukt med vit choklad i ugnen och glass & smält Marabou till. Hade inte ätit det innan men det var väldigt gott. :)

Annars dansade vi lite och sen slutade det med att vi kollade PLL. Hehe, alla var ganska trötta så vi orkade inte göra nått annat ;).

Nu blir det sängen, godnatt <3


Glad påsk !

Hellu, ska strax äta tillsammans med hela familjen + Linas pojkvän och sen ska jag sticka och träffa några härliga tjejor. Ha en bra kväll & Glad Påsk !


4, 5, 6 LOOV !

I onsdags följde Sally med mig hem efter skolan. Blev nudlar, lite fotboll och en god tigerkaka! Riktig mysig onsdag :)

Igår var sista dagen innan lovet. Var faktiskt kul, även på simningen. Jag och några härliga tjejer i klassen gjorde det kul att simma alla längder !
Efter skolan hämtade jag min käre bror och Isabelle kom hem till mig senare. Blev en fika och massa kort, haha! Äntligen LOV måste jag ju säga också! Så jävla härligt :D

Dagen idag började jag med en fotbollsträning och sedan åkte jag och hejade på brorsan i två innebandy-matcher. Lite OTH på det så har ni min fredag. Ikväll kommer Isabelle hit på lite filmkväll, ha det bra !

PS. Jag har en riktigt rolig nyhet att berätta men den väntar jag med lite för att det ska bli mer spännande, hihi ;)

Bjuder på 2 bilder sen igår :


Sunsets

Hej! Har haft en riktigt bra tisdag. Fysik provet gick skit bra och jag är hur glad som helst! Efter skolan blev det fiol, hem och äta och sen fiol igen. Efteråt stack jag och Ebba ut på en joggning tur. Väldigt skönt och vi har varit riktigt hurtiga nu det sista ;). Jag kunde inte vara med på träningen med laget idag så det fick bli jogging hemma istället.

Imorgon blir det nog en ganska lång dag för på onsdagar har vi ganska många lektioner, men det funkar. En rolig grej är att jag och Jennifer ska redovisa våran människa på NO:n imon och vår power-point är grym! Hihi

Nu blir det lite OTH och glass, sweet :)

Två bilder från idag ;


Andra April

Godkväll! SO-provet gick bra idag, det kändes faktiskt riktigt bra så jag är väldigt glad. Får hoppas att resultatet också blir bra ;). Nu är det bars två, kanske en, redovisning denna veckan och sen LOOV!

Efter skolan stack jag och Louise till Komedianten. Köpte lite fika på kvantum innan och vi hade det jätte trevligt. Mycket skratt blev det men vi fick gjort väldigt mycket på redovisningen, så bra jobbat där!

Annars ikväll har jag pratat med systern min på skype och kollat på OTH. Älskar när man kan göra vad man vill på kvällarna eftersom vi inte har något i skolan. Underbart!

Imorgon får vi tillbaka de nationella fysikproven, jag är så nervös men glad, hehe :). Nu ska jag sova, puss <3

Randombilder från idag...


Because You're worth it

Pluggade hela dagen idag så när mamma och pappa kom hem med McDonalds blev jag riktigt glad. Man är allt värd en liten belöning efter man har pluggat!

Hoppas allt sitter nu, vill bara få provet gjort. Efter skolan sticker jag och Louise nog till Komedianten och gör klart vår SO redovisning. Gud vad mycket SO det blir denna veckan...

Godnatt


Första April

Hejsan, hade jättemysigt hos Sally igår. Vi lagade god fläskfilé med sås och pasta, mästerkockar här va! Efter maten blev det Pretty Little Liars - maraton med Ben & Jerry glass, favoritkillarna :)

God frukost blev det och några fler avsnitt, vi är typ besatta av den serien nu. Grymt bra är den. Men vi har bestämt att vi ska fortsätta att se efter allt pluggande och så. Blir nog en del på påsklovet ;).

Nu får jag återgå till mitt roliga pluggande. 1945 till idag håller jag på med, åh vad kul?

Förresten, nu är det APRIL vilket betyder VÅR. :D


RSS 2.0