Friday, I am in Love


Tacka min underbara MacBook Pro för den fina bilden!
Hej! Hoppas ni haft en bra vecka, det har jag verkligen haft. Det har för en gång skull gått snabbt i skolan men trots det är det skönt med helg. Planerna för helgen är väl än så länge jobb hela dagen imon och match på söndag.

Hela sommaren jobbade jag ju på simstadion men det är stängt nu men jag är fortfarande anställd av eventrestaurangen och imorgon är det Sparbanksdagen så där ska jag jobba imon. Ska nog stå i kiosken där eller något men det kommer bli kul för det värkar som om mycket ska hända. Laila Bagge & Nicklas ska komma och sen är det idolfinal m.m. Kommer säkert bli jätte kul!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bara chilla. Ha det bra!
-Ellen

Sally's B-DAY



Hej! Idag fyller min älskade vän Sally 16 år och efter skolan åkte vi hem till mig och fikade lite. Blev även lite matte räknande med eftersom vi båda går teknik och där måste man  räkna i boken varje dag hemma också för att inte komma efter. Men det var en mysig eftermiddag!

När man slutar skolan 4 går resten av dagen så himla snabbt. Man hinner nästan inte komma hem förrens man ska iväg och träna eller laga mat, plugga o.s.v men det funkar! 

Imorgon är det fredag och det innebär en låååång historialektion på morgonen, suck och sen vanliga lektioner. Slutar halv 3 så det är najs! Ha det bra så hörs vi.
- Ellen


Godmorgon!


Har haft lite sovmorgon vilket var väldigt skönt! Sov i flätor i natt så idag blev håret vågigt :). Nu ska jag dra mig ut i regnet till skolan. Slutar 4 idag så kanske bloggar sen. Ha en bra dag!
- Ellen

29 augusti 2012

Hellu! Började morgonen med spanska och sen ett snabbt infomöte om vad vi ska göra på tekniken men eftersom lärarna var lediga fick vi 4,5 h håltimma! Detta gjorde så att jag Henny, Emilia, Elin och Amanda gick ner till stan och lunchade god taco-panini på mignon. Väldigt gott och väldigt mysigt, hela ps stank av fisklukt så vi gjorde ett bra val!
 
Blev sedan några timmar med våra älskade macbooks men passade på att öva engelska också innan matten.
Slutade 4 och hann räkna lite matte innan träningen. Var väldigt kul idag och när jag kom hem serverades tacos, sjukt gott när man är så hungrig!
 
Imorgon har jag sovmorgon till 9:40 så ska strax lägga mig och sova ut! puss.

snygga bilder på mig och Elin!


MacBook Pro!!

Hellu! Dom första dagarna på ps som teknikare har varit bra, trivs jätte bra på skolan och idag fick vi våra datorer. Nu kommer antagligen skolan bli roligare! ;) Är verkligen kär i den, hur bra som helt! Har suttit vid den sen jag kom hem och kan typ inte slita mig, hehe.

I alla fall så har vi hunnit med att få 4 läxor denna veckan men två är redan klara. Ska sätta mig med engelskan om en stund. Har börjat jobba ganska mycket med matten också och det är högt tempo så det kommer typ bli att man får räkna lite hemma varje dag. Men det visste jag redan, llite ovant nu i början bara ;).
 
Nu  när jag har en dator som jag älskar kan jag blogga mer! Ska uppdatera med bilder och så från sommaren m.m. men det blir nog i helgen. Kanske kommer det fler uppdateringar i veckan men i helgen kommer bilder!

Jag, Ida och Amanda. Glada MacBooks ägare!


Kvällen innan

Hej! Sitter just nu i soffan så här kvällen innan skolstart. Imon ska jag till aulan och träffa min nya klass, lärare och ny skola. Börjar teknikprogrammet på PS imon och Det kommer säkert blir hur bra som helst och jätte kul men jag är så jävla nervös! Det löser sig men det kommer va nervöst i början.

Jag har sett mitt schema och jag kommer inte gå i samma klass som Sally, Isabelle eller Elin. Men hoppas det är någon jag känner igen :).

Har varit en liten bloggpaus nu men ska försöka blogga ikapp men det fixar jag någon gång i veckan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite till imon, håll tummarna!


Jag kom hem

Hej på er! Jag kom då hem från Stockholm men har inte bloggat sen dess. Har jobbat, träffat vänner och igår var jag med tjejerna på Liseberg. Grymt kul hade vi!

Idag har jag chillat och nu ikväll blev det en rolig fotbollsträning. Nu sitter jag med syrran och Mammis och ser på fotboll. Noel och pappa är och ser FCB mot MAN så jag får se den på tv. Hade lätt velat vara där men nu blev det inte så.

Imorgon är jag ledig så då tänkte jag blogga om Stockholm och Liseberg så håll utkik!


RSS 2.0