I'm still waiting

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Startade dagen med en timme jobb idag. Vi delade upp timmarna eftersom det inte är någon som kommer och badar i detta vädret så jag ska jobba från 13:30-19:00 imorgon så fick jag ledigt idag. Nu ska jag åka till Zimba, dom har varit bortresta över midsommar och farmor kommer hem snart med Zimba. Har saknat min lilla älskling! Vid fem blir det fotbollsträning, hade' gött haj!

PS. Jag har ändrat designen lite här men något hände med nenyn så får fixa det senare...

Tryffelkaka - Recept

Ingredienser

Kaka
150 g Svenskt Smör från Arla

3 dl strösocker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl

Tryffel:
1 1/2 dl vispgrädde
2 msk smör
200 g mörk choklad
1/2 dl rostade pinjekärnor/riven choklad/granatäpple...

Gör så här :

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Ta den från plattan. Rör i socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Bred ut smeten i en smord och bröad rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 min, kakan ska vara lite lös i mitten.

Koka under tiden upp grädde och smör i en kastrull. Ta det från plattan. Hacka chokladen, rör ner och låt smälta. Låt tryffeln halvstelna i kylen ca 1 timme.

Bred den över kakan, strö över pinjekärnorna(...). Låt stå kallt minst 1 timme före servering. Skär i smala bitar.

Midsommardagen

Sov till 12 igår men var trött hela dagen ändå. Efter brunchen mötte jag upp Isabelle och vi chillade och snackade om i fredags. Senare åkte vi och handlade och sen blev det tryffelkakebak hemma hos mig. Den blev så jävla god så det inte är sant. Hade varit hur kul som helst att öppna ett bageri!
Isabelle åt även hos mig och sen kollade vi lite Pretty Little Liars, inte många avsnitt kvar nu!

Midsommar

 
linnet köpte jag i fredags på Veromoda
'

Hej! Hade en jättebra midsommar i fredags. Var först över hos grannarna med familjen. Där åt vi och satt och snackade. Vid 11 mötte jag upp Manda & Amanda och vi cyklade till Adam. Där var det fest och många trevliga människor! Det var inte så jättekul där men det var kul att träffa alla.
Vi cyklade hem vid halv två och då blev det nattamat, Bengt stog och grillade korv och det var väldigt gott!
Hade alltså en riktigt mysig midsommar!

Grillning


Underbart väder att man kan grilla och sitta ute och äta, det gillar vi! Nu ska jag beje mig till Isabelle som har varit på läger i nästan en vecka. Ska bli mysigt att träffa henne igen, puss!

då var första doppet i Sverige avklarat!






Hej!Har haft en jätte mysig eftermiddag med Sally på stranden. Tog även första doppet, svinkallt! 16 grader i Sverige och typ 26 grader i vattnet i Turkiet, ingen skillnad ju..

Här sitter jag och har det bra!


Yesterday

Hej på er! försökte blogga igårkväll på mobilen men det funkade inte. I alla fall så var jag väldigt duktig igår. Jobbade dubbelt så mycket, alltså 6 timmar istället för 3. Var väldigt mycket att göra och sjukt stressigt men väldigt roligt!
Direkt när jag kom hem åkte jag och dömde en fotbollsmatch, själv. Det är rätt svårt att döma men det gick bra. På kvällen duschade jag och städade mitt rum + bäddade rent. Kändes väldigt skönt att gå och lägga sig sen!
Nu ska jag sola, underbart väder och jag är ledig :D

Underbar dag!

Hellu! Vid fyra träffade jag Sally och Amanda och jag köpte glass och dom frukt. Satt på Amandas altan sen och spelade spel vilket va väldigt mysigt!

Vid halv sju kom Camilla och vi cyklade ner till havet och satt och prata en stund. Jätte trevligt va det och lite senare kom Sally, Amanda, Julia och även Noel ner till stan. Vi passade han så han fick också hänga med och äta pizza. Tänkte inte skrivs så mycket mer utan här kommer bilder!
Hade i alla fall en underbar dag med VÄLDIGT mycket skratt! :D :


19:e juni

Hejsan! Gick upp ganska tidigt idag för jag vill inte sova bort alla dagar på lovet. En promenad med Zimba blev det sen. Han har blivit riktigt duktig på att gå i koppel. Myste lite med han efteråt och nu är jag hemma igen. Ska strax äta och sen ska jag träffa Sally och Amanda.

Hade gott haj!


Som jag vill vara

Känner mig ganska trött och frusen fortfarande så tänkte krypa ner i sängen med boken Som Jag Vill Vara. Den är riktigt bra och Katarina Von Bredow skriver väldigt bra ungdomsböcker. Fick en annan av hennes böcker av mina lärare som jag ska läsa när denna är slut. Godnatt!


"bra väder"

Hej! Vid halv 3 åkte jag till jobbet i jeansjacka för det var rätt så fint väder då. Var ganska mycket att göra första timmen men sen började det åska och regnet vräkte ner. Inte så många som ville komma och bada och dom som redan var där fick gå upp pga åskan.

Men det var roligt ändå. När vi inte hade något att göra städade vi golven och gjorde allt fint ;).

Efter jobbet hade det klarnat upp lite så jag åkte och kollade på Noels fotbollsmatch. Rätt som det var kom regnet igen och jag blev genom blöt. Efteråt så skulle jag ju cykla hem också, så ni kan fatta hur frusen jag var bör jag kom hem. En varm dusch kan verkligen rädda en!


Two Can Keep A Secret If One Of Them Is Ded

Gokväll! Har precis haft lite söndagsmys med Sally och Julia. Vi kollade på pretty little liars vilket va väldigt längesen!

Imorgon har jag inget planerat mer än jobb. Ska bli riktigt roligt fast jag Hoppas på lite finare väder så det kommer mer folk!
Godnatt.


Muffins De Chocolate




Mumma!


A Normal Sunday

Hej, började morgonen med en promenad med Zimba och sen kollade vi på brorsans fotbollsmatch.

Nu står mina muffins i ugnen och det luktar underbart kan jag säga!
Snart blir det nog en film. En vanlig chill-söndag helt enkelt!


You Can Count On Me

Hej! Åt jätte god middag hos moster. Blev först tilltugg, sedan grillat och till sista marängtårta och godis, proppmätt!

Nu ska jag sova och få lite sovmorgon!


Mys i sommarvärme!

Hej! Nu har äntligen värmen kommit. Åkte och jobbade mellan 10-13. Ska bara jobba korta pass nu i början för att komma in i det. Det var verkligen jätte kul!!

Efter jobbet gick jag, Sally och Julia ut med Zimba och satte oss i värmen. Blev en fika med nybakade bullar och nu ska jag gå och göra mig i ordning. Ska bara ta det lugnt ikväll, ska till min moster och grilla och ha det mysigt. Puss.


You're Amazing

Hej! Blev ett depp-inlägg igår, men vafan - Jag glömde ju säga att det är sommarlov!!

Hade en helt asgrym kväll igår med mina underbara klasskompisar och lärare. Tack ännu en gång Julia för att vi fick vara hos dig!

Vi måste verkligen göra om detta, hela tjocka klassen! Ni är focking' amazing!


Nu är det fredagsmys!

Sitter taggad i soffan och kollar fotboll med Sally, Julia och Zimba. Sverige, ni måste ta hem det här!!


Värsta men Bästa

Har precis kommit hem från en skolavslutning med blandade känslor. Lycka, glädje, tårar och skratt. Den var fantastisk och jag kommer sakna min klass och mina lärare något otroligt. Efteråt grät vi som bara den! Det var längesen jag grät så mycket, det kom så många känslor.

Men nu är det bara att ladda om, ikväll ska vi ha den bästa kvällen. Jag, och min Underbara Klass!


Dresses

Kenza har så sjukt fin stil och så fina kläder. Hennes blogg läser jag varje dag och hon är en av mina förebilder. Älskar framför allt hennes stil och det är sjukt att hon kan passa så bra i allt!

Här är två klänningar som hon visade upp nyligen. Jag har fastnat för den blommiga.


I'm in Love!




Skolavslutningsskorna
:)


Shopping från Turkiet



Underkläder & Armband

Lacoste-tröja och Lacoste-ballerina


dolce & gabbana-linne

Converse

Bikini

Converse-tröja

Mobilfodral

adidas-väska


Fotbollsturnering och gofika

Hejsan! Ska verkligen ta tag i bloggen nu så får ni kika in ofta!
Idag började klassen kolla på gamla kort ända från fyran. Satt där och fick allt lite tårar i ögonen. Det är bara imorgon och på torsdag, sen splittras vi. Är faktiskt inte redo än att lämna Furu och min underbara klass.

På eftermiddagen blev det fotbollsturnering vilket var väldigt kul. Vi tjejer i 9:an körde serri gameing och slutade på en 3:e plats. Hade det riktig roligt!

Åkte till tandläkaren och sen till frisören. Nu är det bestämt, jag ska få räls om två veckor. Men, men....så är det....

Fikade med Sally och Julia på stan och gick runt där lite. Åkte sedan till Zimba och myste :). Han gör mig alltid glaaad!

Efter maten skulle jag egentligen sett på film med Lina men jag somnade lite och nu har jag gjort mig iordning för sängen. Har varit trött hela dagen idag så det ska bli släng att lägga sig i tid!

Imorgon lägger jag ut shoppingen från Turkiet och mina avslutningsskor som jag hittade igår! :D
Godnatt.


It's not The End, it's The beginning

Hej! Sov till 12 idag och vid halv tre träffade jag min lilla vovve och Astrid som var på besök. Vi gick en promenad i skogen och det var väldigt mysigt :).

En dålig sak är att vi lämnade 38 grader och sol igår, här är det regn och 12 grader!....

Ikväll träffade jag mina saknade vänner och hade en mysig kväll. Vi skrev en låt som vi får se vad den leder till, haha.

Imorgon blir det vandring med klassen Det kommer bli en väldigt rolig vecka tror jag och det gäller att ta vara på det sista nu!
Godnatt.


Paradise #2


Hey, i've been in a paradise!

Längesen jag bloggade nu, men har inte hunnit och den senaste veckan har jag varit i Turkiet! Har haft det hur skönt som helst med min familj med 30-35 grader varje dag och stor sol.

Vi har legat på stranden och njutit, varit på en båtutflykt, sett sköldpaddor, kollat på ett vattenfall, varit på marknad, besökt Turkiska Ullared, legat vid poolen och varit och shoppat i city.

En Supermysig vecka har vi haft och just nu sitter jag i bilen. Saknar allt min säng, mina underbara vänner och min lilla vovve.

Nästa vecka verkar det som det kommer bli ett riktigt bra slut på 9:an med min underbara klass. Det är bara 4 dagar kvar tillsammans! Men jag tror vi kommer ha en grym avslutning!

Lite mobilbilder från resan, kommer lägga ut shoppingen också och kanske mer bilder! Puss.


RSS 2.0