Tar en Paus

Hey! Har pluggat matte och kemi i några timmar nu så behövde en paus. Vi ska ha kemiprov på torsdag så det gäller att börja i tid eftersom det är ganska mycket.
 
Igår spelade vi ju mot Bois och det slutade 3-3. Vi gjorde en grym match och vi va verkligen SÅ nära att vinna. Man ska inte skylla på någon och jag fattar verkligen inte domarens beslut men jaja, vi tar det som en vinst ändå. En annan rolig grej var att jag gjorde mål, hihi. Händer typ aldrig så det va kul!
 
Nu ska jag återgå till min varma choklad och sen till kemiböckerna igen. Ha det!
-Ellen

Mina kompisar idag

Nu vet ni vad jag har gjort/gör idag. Plugg, plugg, plugg....


Kusin Vitamin

 
 
 
 
 
 
Hellu! Har min söta lilla kusin från Stockholm på besök i helgen så idag har jag myst med henne och Zimba. Ikvälll ska jag bara ta det lught och imorgon står en fotbollsmatch på schemat klockan 4. Taggaaaaa, sista matchen!!! Åh, vad det hade varit kul med en vinst men jag får inte hoppas på för mycket hehe, Bois...
 
Ha en bra kväll så hörs vi antagligen imon.
-Ellen

It's friday tomorrow!

Heey! Rolig vecka i skolan har jag haft, inte så mycket läxor denna veckan. Men nästa vecka blir det tufft kemiprov så jag har passat på att njuta denna veckan.

Idag kom lillkusin Astrid från Stockholm hit vilket var väldigt mysigt så i eftermiddag har jag varit lite med henne. Men jag hann inte med så länge så får bli mer imon efter skolan.

Åh, det är fredag imon! Så jävla skönt!
Med dessa bilderna säger jag godnatt.
-Ellen.


25 september

 
Hallu! Denna dagen har gått jätte snabbt. Först en chill och rolig dag i skolan till 4 och sen fiol och efter det blev det kvällsmat. Nu är klockan snart tio och jag sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruar, haha älskar det programmet! Imorgon blir det ännu en dag till fyra och sen träning klockan fem. Får se hur det går med bloggen men annars får ni ha det så bra!
-Ellen
 

Breakfast

Godmorgon! Tog lite sovmorgon idag och har nyss ätit frukost. Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag storstäda på mitt rum, kul. Det behövs. Ha en bra studiedag.
-Ellen

Love This Sunday

Hey! Brukar annars tycka att söndagar bara är onördiga. Man gör typ ingenting men imorgon är det studiedag så därför kändes denna söndagen lite bättre. Inte för att jag har gjort så mycket men det känns ändå bra att man har en dag kvar på helgen. 

Jag chillade på förmiddagen och sen följde jag med brorsan och kollade på när han spelade och matchen slutade 11-2 vilket var väldigt kul att se! Blev sedan en väldigt god söndagsfika och nu ikväll har jag sett på The Lucky One med mamma. Snyggingen Zac Efron är ju med i den och den va jättebra, filmtips. Nu ska jag se på lite vänner och imorgon står städning först på schemat.
-Ellen

A day In Gothenburg

 
Hade en jätte mysig dag i göteborg igår med tjejerna. Fick med mig fyra toppar, svarta byxor, mascara, mappar till skolan, tofsar och hårspännen hem. Kläderna kommer ni få se i framtiden på outfit bilder och så!
-Ellen

Smile, It's Friday

Äntligen är det helg igen och dessutom långhelg eftersom vi har studiedag på måndag, najs! Efter att ha klarat en lång historialektion, matte och engelska följde Henny med mig hem och vi satte oss och gjorde klart matten och spanskan. Oj, plugg på en fredag?! Men det är jätteskönt för nu är hela helgen fri och jag behöver inte plugga någonting! Dessutom bakade vi en helt perfekt kladdkaka så en bra start på helgen helt enkelt!

Egentligen skulle jag spelat match imorgon men Sandlyckan lämnade WO...Lite tråkigt, hade verkligen sett fram emot att spela imon men det blev 3 lätta poäng alla fall.
 
Istället tar jag tåget upp till Göteborg med Sally, Louise & Julia för shopping. Fick min lön härom dagen så är grymt taggad för stor shopping! hihi.
-Ellen

Skolfoto

Hej! En veckas uppehåll blev det här i bloggen men så är det. Massa plugg, skolfoto och en grym seger igår har jag hunnit med! Det finns nog inget lag som blir så glada som oss, haha. Härlig känsla det där!

Igår tog vi som sagt skolfoto och om jag får säga det själv är tjejerna i klassen väldigt stiliga!
-Ellen

YONO

Haha, You Only Nollas Ones!
I söndags kväll blev jag nollad tillsammans med de andra teknikklasserna. Det var en grymt rolig kväll men bilderna är väl inte dom bästa med jag hade verkligen skit kul!
-Ellen

Finally Friday

                               // jeans - gina tricot // rosa linne - Cubus // Stickad tröja - H&M //

Heey! Slutade 13:20 idag vilket var underbart! Stormen har ju också slutat nu så det kan ju inte bli så mycket bättre. Har varit hos Zimba efter skolan och faktiskt redan gjort klart de två läxorna vi hade till måndag så nu är hela helgen friiiiii.
IKväll ska jag nog träffa mina brudar, var ett tag sen nu, Imorgon ska jag först döma med Henny och sen blir det match, taggaaaaaa!
Ha en bra helg.
-Ellen 

Ut i stormen

Hade ganska lång rast så jag, Henny, Emilia & Ida gick till Willy:s trots regnet. Haha, som vi såg ut när vi kom in dit...Snart börjar matten och sen slutar jag, fett najs! Ha det!
-Ellen

12-09-12

Hej! Startade morgonen med spanska och sen skulle vi haft teknik men läraren va sjuk så det blev 2,5 h håltimma. Då fyllde jag, Isabelle och Elin dom timmarna med pannkaksbak och chokladbollebak hemma hos mig. När vi kom tillbaka till skolan hade vi webteknik och det är jätte roligt. Vi har skapat varsin hemsida som man sitter och grejar med.

Innan jag slutade 4 hade jag en timma matte och sen var det bara hem och plugga. Fotbollsträning och möte stod på schemat för kvällen och sen blev det mer plugg. Men nu är jag typ klar så jag ska snart gå och lägga mig, sov gott!
-Ellen


Promenerar

Slutade 4 idag efter en rolig dag. Ganska många lektioner och har fått mer läxor att göra men det gör inget så länge det är kul i skolan! Just nu har jag 5 läxor + matte varje dag att göra fast det är under hela veckan så jag ska nog klara mig.

Stack direkt till min vovve efter fiolen och nu är vi ute på en mysig promenad i skogen och i regnet.
-Ellen


12:40

Hej!
Ny vecka och idag fick jag sluta 12:40 efter Spanska, matte och Svenska. Dagen gick riktigt fort så det va najs. Förra veckan blev det inte så mycket bloggning men ska försöka bli bättre på det.
Har varit förkyld jätte länge och jag var till och med hemma från skolan en dag förra veckan med feber men nu är jag back on track fast hostan är kvar. Men jag körde på träning idag ändå och det var roligt, så fuck förkylning!

Verkar inte som om det blir så mycket denna veckan, matte och lite spanska och så men det funkar. Tycker faktiskt det är riktigt roligt i skolan, nöööörd :) haha, nej men det är alltid kul med ny klass och ny skola.Stortrivs på PS!

Nu ska jag chilla och sen blir det sängen, ha det gott så hörs vi.
-Ellen.

Ny Jacka

Hej! Idag blev det som sagt jobb mellan 10-18. Var väldigt roligt men stressigt! Var väldigt mycket folk men det var bra musik samtidigt som man jobbade och passet gick väldigt fort så det va skönt.

Har inga planer för kvällen än men något vill jag hitta på. Farmor, farfar och Zimba har varit i sälen en vecka så då har jag inte träffat min älskling på 7 dagar. Så han ska jag träffa sen och så får vi se vad som händer efteråt.

Imorgon ska jag se på brorsans match och senare ska jag själv spela. Hoppas på en vinst, laget hade vunnit idag. Dom vinner alltid när jag inte är med så kanske ska skippa fotbollen? Vem vet.... haha nej men vi får tagga som fan imon!!

Fick bli några snabba bilder på dagens ouitfit, ville visa min nya skinnjacka som jag köpte på b.young i måndags.

-Ellen

RSS 2.0