hörde jag fredag?

Japp, idag är det fredag vilket är huuur skönt som helst! Har roliga planer denna helgen så det kommer bli toppen!
 
Ikväll ska jag, Julia och Sally passa Noel och då blir det tacos, godis och filmmys.
 
Imorgon står först fotbollsmatch på schemat. Då måste vi fan tagga och vinna...På kvällen ska jag hem till Amaanda och fira henne. Kommer bli supermysigt.
 
På söndag ska jag först kolla fotboll och sen till torget för att kolla på Anton Ewald (!!). Kommer bli en toppen helg!

Behov av Glass

- En frusen banan (utan skal)
- yoghurt / filmjölk
- kakao
- kokos (m.m.)
- frysta hallon
- yoghurt
- krossad is
- kokos
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De två senaste kvällarna har jag blivit så enormt sugen på glass! Men eftersom vi inte har haft någon hemma så har jag försökt göra egen. Det blir typ som smoothie/milkshake men man behöver inte mixa så mycket eftersom man vill ha lite krämigare. 
 
Den första, med fryst banan, fick jag hos Camilla. Det är faktiskt väldigt gott men den jag gjorde igår blev väldigt rinnig, men smaken var god! Antagligen får man ha inne antingen bananen eller hela blandningen i frysen en längre stund. 
 
Två tips till alla fikasugna på kvällskvisten! Självklart kan man blanda i vilka ingredienser, frukter, nötter m.m. man vill...

gose

Man blir glad när man öppnar daton eller mobilen...
Dagen har innehållt två lektioner, ett besök på Ringhals, mat och träning. Blev faktiskt årets första fotbollsträning på min kära hemmaplan, Östevi. Känns bra att vara tillbaka där igen, trots att det regnade idag... 
 
Så nu börjar säsongens riktiga träningstider: måndagar, onsdagar och torsdagar. Det blir nog väldigt bra eftersom min enda lediga eftermiddag är fredagar (då jag slutar halv 2) för innnan när vi hade träning då blev det lite jobbigt...men nu blir det jättebra!
 
Imorgon är det nationella som gäller, skrivuppsatsen i aulan 13:00. Men själv tycker jag det är ganska kul att skriva när man får ett bra och roligt ämne så vi får väl hoppas på det!

Foodporn

En blogg som inspirerar mig mycket inom matlagning och bakning är FOODPORN. Det är fyra tjejer som lägger ut väldigt roliga recept från god frukost till kvällsmat och goda efterrätter. Kika gärna in där!

Ready or not, here i come

Solen skiner, solbrillorna på, cyklar utan vantar, vårblommorna blommar, sitter ute och fikar, spela fotboll på gräs, converse, vårjacka ----> våren är här mina vänner! 

NEW MAKEUP

Var på stan i fredags och då köpte jag ny foundation + borste & rouge + borste. Alltid kul men lite nytt smink,
allt kommer från KICKS.

Underbara Scones

Igår ställde jag mig och bakade scones till frukost. Det är ganska svårt att slå nybakta scones tycker jag!
 
Annars då? Veckan har rullat på och jag fick gjort mitt nationella tal vilket gick okej tror jag. Skola, träningar och sömn beskriver typ resten, haha. Helgen har bjudit på väldigt fint väder vilket är hur bra som helst. Våren/Sommaren får gärna komma!  

vårkänslor i april?

Veckan rullar på och tisdagen är klar. Det börjar närma sig fredag då jag ska hålla mit tal...men slutar 10:30 imon så då kan jag verkligen fokusera på det!
 
Annars har dagen varit bra. Johannes hade med sin longboard till skolan vilket gjorde rasten roligare. Haha, vi åkte både inne och ute och oj vilka proffs vi är! Där ute sken solen och jag fick riktiga vårkänslor. Men igentligen borde man inte få vårkänslor i april. Det ska ju vara vår nu och vårkänslorna ska komma i slutet av mars...
jag ska banneme skaffa mig en longboard, sjukt kul!
 
 

not another black tshirt

Hej! Helgen har gått fort som vanligt men den har varit bra! Igår hade jag middag med grannarna och det var jag, Julia och Ebba som stod för maten, trerätters vilket blev kanongott!
 
Idag har jag skrivit på mitt tal, har  det inte förrens på fredag men vill ädå vara förberedd. Eftersom jag kommer vara jättenervös...
 
Nu ska jag åka till Östevi för samling till match. Sista träningsmatchen innan serien drar igång. Wish me luck!

Nu springer jag ikapp

Fick en liten kommentar av Amaanda och hon tyckte jag skulle börja uppdatera igen. Så varför inte, förstår att ni saknat mig! ;)
 
Första veckan efter lovet har varit bra, skolan har dragit igång igen som vanligt men det är ganska skönt att ha rutiner igen. Dagen spenderade jag först i skolan, sedan ett väldigt positivt utvecklingssamtal och efter det blev det en springtur med Ebba & Julia. Vi åkte till en annan jobbig slinga med en 100m lång och brant backe (se första bilden). Jobbigt men kul, kommer nog kännas i benen imorgon!
 
Svenska nationella har också dragit igång nu, jag ska hålla mit tal nästa fredag och snacka om att jag kommer vara nervös....

matkoma

förrätt: sparris med parmaskinka, parmesan och stekt bröd
varmrätt: sally och julias grekiska panna
efterrätt: chokladmousse med en minicupcake, fruktspett & fondue
En väldigt trevlig kväll med goa tjejer, djupa samtal och riktigt god mat! Snacka om att vi hade matkoma...

Kokos & Choklad

För att sammanfatta min dag har jag varit hos tandläkaren, gjort goda pankisar med Henny, suttit ute i solen med Ebba, Julia & Zimba och nu ska jag göra mig iordning för kvällen. Ikväll är det nämligen dags för Julia & Sally att laga trerätters så jag kommer absolut ha en trevlig kväll med goa vänner och god mat!
 
Kokos & Choklad pankakor (2pers)
2 ägg
1 dl kokos
1 dl havregryn
1 msk kakao
1/2-1 dl mjölk
1/2-1 dl filmjölk
Servera med frukter och nutella och njut!

vaknade med panik

Hade satt klockan 9:15 för att vara hos tandläkaren 11:00 men istället vakande jag med panik och mobilen visade 11:03. Haha, jag bara rusade upp ur sängen och visste inte vad jag skulle göra...men ringde till tandregleringen och allt löste sig så ska dit imorgon istället...men snacka om pinsamt!
 
Annars har dagen varit bra. Jag och Louise åkte till Kvantum och handlade och sedan satt vi ute på hennes altani solen och åt sallad, corny-bars och den nya risifruttin, ananas & kokos. Blev besviken tyvärr, den smakade ingen kokos alls och kokosälskare som jag är så blev jag väldigt besviken! 
 
Ikväll blir det först fotbollsträning och sen ska jag träffa några goa tjejer. Ska även ställa typ 4 alarm så jag inte försover mig imorgon också...hade varit väldigt pinsamt!

så mycket bättre

Har haft en väldigt bra eftermiddag med Henny och Zimba. Vi har lagat tacos, suttit ute och solat och även gjort en god smoothie. Hoppas verkligen att solen stannar för idag har det varit jätteskönt ute!
smothie med banan, lime och lite hallon

Stenugnsbaden

Har haft riktigt goa dagar på stenugnsbaden. Vi har bastat, badat och bara chillat. Åt lite plockmat på hotellrummet i söndagskväll och annars har vi mest varit i spat. Solen var hur skön som helst igår, när man satt ute i poolen var det inte kallt utan hur skönt som helst. April börjar bra! 

RSS 2.0