Sweet



Hola!
Idag blev det lite sovmorgon för vi skulle besöka skolor och linjer för att få hjälp med gymnasievalet. Åkte först hem till Sally och åt frulle tillsammans och sen vidare till LBS.
Jag tyckte nästan det blev svåeare nu...men det blir nog teknik eller estet. Så långt vet jag, tror jag ;)
'
När vi slutat stack jag hem till Issa och bakade kladdkaka, skit god blev den och vi chillade mest sen. Tog massa kort men det gick inte så bra....haha, skoj va det!
'
Lite senare åkte jag och träffade Sally. Vi ska hålla i en gympa lektion så vi var tvugna att börja planera, blev väldigt flummigt! Men vi vet typ vad vi ska göra så nu är det bara att skriva ner det och det får vi göra någon annan gång.
Vi hörs!


1:a advent




Hejsan!
Sov och segade länge idag. Vid två kom sally och då bakade vi pepparkaka-kladdkaka med julmusik till. Det kallar jag julkänsla!
Vi såg också på film, som inte var så värst bra, och sen kom mamma och pappa hem med pizza! Och det kallar jag chill-söndag!
'
Det är ju typ storm ute...om bara skolan kunde bli inställd imon...jag hatar måndagar!

Seg dag...

Hola!
Jag och Noel stannade hemma idag med, jag hade nog feber igår eftersom jag somnade mitt på dagen så jag stannade hemma en extra dag för att bli helt frisk.
När man är i skolan och är skoltrött så tänker man att det vore skönt att vara sjuk och vara hemma men när man väl är sjuk så går dagarna jätte segt och man typ längtar tillbaks till skolan och kompisarna...haha så är det för mig!
'
Jag och Noel har sett på 3 filmer idag och typ bara slappat. Min kusin Astrid kom idag men jag har inte träffat henne så ska göra det imorgon :)
'
NU:


Sjuker


på bilden ser ni en liten del av min one-piece som jag köpte igår
'
ja, idag har jag varit hemma från skolan. När jag vaknade kunde jag inte prata, tappat rösten, och jag hade jätte ont i halsen. Har typ varit hängig hela dagen, trött alla fall så det var skönt att stanna hemma!
'
Jag sov typ till halv 10 och då väckte Lina mig för hon hade bakat scones. Inte helt fel att vakna till nybakade scones!
'
Noel var också hemma idag så vi har typ sett på film och Lina tog hand om oss. Hon skulle jobba senare idag ;)
'
Nu ska jag gå och äta lite lunch, hoppas ni mår bra så tror jag att jag går till skolan imorgon. Nu har jag vilat upp mig!

Disco Bowling!


bild lånad av Jennifer
'
Igår var jag och bowlade med 11 andra tjejer. Hade det jättemysigt och jag hade glömt bort hur grymt kul det är att och bowla!
Efter en timma åkte vi vidare till donken och där blev det McFlurry-Toblerone och pommes. Där satt vi i typ 2 timmar och bara snacka och skrattade! Efter att vi tackat McDonalds åkte vi till skolan och träffade några av killarna i klassen men jag och Camilla stannade inte där så länge utan vi åkte hem vid halv 1.
Skit kul kväll, tack alla!
'
Idag hoppade jag över träningen, har gått och blivit förskyld och har jätteont i halsen så vi stack till gekås istället. Köpte inte så mycket, det blev en one-piece (-fejk. "jump In" heter det nog) men annars köpte jag inget speciellt.
Nu ska jag bara mysa framför tv:n och gå och lägga mig tidigt, är jätte trött.
puss


Breaking Dawn

I onsdags var ju jag och mina vänner och såg Breaking Dawn (jag har ju hela tiden skrivit down, trodde att den hette så, men nu vet jag då att det är dawn. men skit samma;))
den var i alla fall jättebra, men vi tyckte olika men om ni frågar mig så var den skit bra!
'
Idag är det fredag och no provet idag gick jätte bra, det kändes bra alla fall! Nu det senaste har vi haft skit mycket i skolan och nästa vecka tror jag det blir lite mer chill.
'
ha en bra helg (:

Mot Bion!

Nu drar jag och möter upp Sally, Isabelle, Julia, Louise & Amanda. Ska dra ner till bion och se Breaking Down!
Sjukt peppad (:

Ingen jul utan...



...chokladkallender!
Snackade om det för typ 2 veckor sen i skolan och det är fan ingen jul utan en chokladkallender!
'
Kom hem från skolan för en stund sen, ska sätta igång med no:n nu och i kväll taggar vi då bio!
ha det näst bäst!


Jag är bäst!


haha, den nya glosboken får än verkligen på bra humör när man sitter och gör läxan. Riktig "PeppTalk"!
'
Efter skolan cyklade jag hem och åt och sen bad det vidare till Fiolen. Hoppade den ikväll för att vi har så mycket i skolan. När jag kom hem pluggade jag det sista på hemkunskapen och fikade (kladdkaka, hehe).
Nu ha jag gjort spanska glosorna och ska börja laga mat.
'
resten av min vecka ser ut såhär:


Monday Tomorrow...

Hejsan, startade dagen med en rolig fotbollsträning. Vi börjar äntligen bli lite fler på träningarna nu så det är kul!
Efter den så duschade jag och sen stack jag en stund till Issa. Sedan till Farmor & Farfar och äta och sen tbx till Issa. Vi chillade och sen åkte vi till donken och köpte glass. Väldigt mysigt.
jag tipsar om McFlurry Toblerone, sjukt god. Smakar inte så mycket toblerone men den är jättegod ändå!
'
Japp, imon är det måndag igen...Ska till Syv så får se om jag får något klarare ;)

Just nu:

är det söndag så är det! ♥

saturday!


hej!
har inte bloggat på länge, jag vet, men det är för att vi haft så mycket denna veckan med prov och så och nästa vecka är det också rätt mycket. Men snart kommer jag nog igång!
'
Idag sov jag länge, skitnajs att äntligen kunna sova ut! Vid 3 åkte jag, Julia & Ebba ner till stallet och kollade på Agility-tävling. Wilma & Bamse tävlade så det var väligt kul att se :)
Annars såg vi på film och chillade!
'
Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem med donken, passsar perfekt en sån här lördagkväll!
Sen ska jag nog träffa Louise, ha en bra kväll!
puss


Julkänsla!




Hola!
Efter skolan gjorde jag inte så mycket idag, pluggade lite och såg på tv. Fick inte gjort så mycket så måste göra mer imon. Har två prov på fredag och en engelska läxa. Gilla!
Imorgon blir det fiol x2 och sen hem och plugga antar jag...Men en bra sak är att vi slutar 13.15 och att vi inte har många lektioner!
goodnight

Nybäddat i nytt lakan





Hejsan!
Igår var jag och familjen hos Nilssons, hade en riktigt rolig kväll med mycket skratt, god mat och mycket godis :)
'
Idag kom Sally och Issa hit vid 1 och vi såg på film och bakade en jättegod kladdkaka som blev perfekt. En bra avslutning på lovet!
Sorgligt att det är skola imon men så är det, nu är det bara att vänta till jullovet...
ska gå och lägga mig nu i min nybäddade säng. Älskar när man har bäddat rent, sover alltid extra gott de första nätterna då, haha ;)
godnatt!


Thrillers


Bästa i idol just nu!





4:e november

gokväll!
Innan idag var jag och familjen på IKEA och sen på vägen hem tog vi Kungsmässan. Köpte bara ett par jeans men det är alltid bra att ha!
Blev ändrade planer, istället för att bara va hemma ikväll sticker jag & Julia till Amanda & Louise efter maten. Mysigt, mysigt!
ha en bra fredagskväll :)

new in


 

denna snygga tröja hade Lina med sig hem till mig, gillar att det står the same but different
godnatt!


Syster hemma igen!


 
Idag kom Lina hem från soliga Mallorca och vi har precis lagat och ätit en god pastarätt. Mysigt att ha henne hemma igen!

Snart ska jag hoppa in i duschen. Ska bara ta det lungt i kväll, vara hemma och låta Lina prata, haha det är hon bra på! ;)

ha en bra kväll!


andra november


alltid gott med tacos till kvällsmat!

Imorgon ska jag först äta hos mormor, där blir det hemmagjorda köttbullar! Sen ska jag, Julia & Ebba gå ut med Wilma & Bamse. Vi ska lägga ut spår i skogen, har aldrig gjort det innan så det blir spännande!

ha en bra kväll och en bra torsdag (:


RSS 2.0