På tåget hem

Hellu! Har haft en bra sista dag i huvudstaden. Vi lunchade på vapiano, igen haha! Älskar det stället! Idag blev det god pizza för min del. Nu sitter vi på tåget hem. Är hemma runt halv 10 tror jag. Då ska vi hämta Zimba hos Sally.

Vi har hört att han varit en dum hund, hehe! Får ser vad detta leder till, men det är nog ingen fara.

Bilderna är tagna i tågets fönster, blir mörkt fort ute nu!
-Ellen


nöjd och glad tjej!

Hellu! Blev en riktig shoppingdag med Lina och jag köpte en ny vinterjacka, superglaaad! Vi fikade också och myste med lillkusin Astrid. Nu ikväll var vi och åt på Vapiano, grymt gott. Nu ska jag gå och lägga mig, är supertrött i mina fötter och ben efter att ha gått i hela Stockholm. Godnatt!
-Ellen

Åker tunnelbana

Godmorgon! Har sovit jättegott inatt och åt en underbar hotel frukost! Nu sitter vi på tunnelbanan på väg in till stan för lite shopping. Senare ska vi hämta Astrid på dagis och träffa Lina när hon slutat skolan.

Denna dagen kommer bli riktigt mysig! Ha det bra.
-Ellen


Mysig kväll med pizza och bus

Hej! Kom nyss hem från Mattias och Yasmine där det blev pizza och massa bus med lillkusin Kenzie. Har inte träffat henne på jätte länge så det va mysigt! Blev även en kvällsfika med kladdkaka och chai latte.

Förra gången när jag smakade chai latte med Isabelle gillade jag det inte men idag va det godare, man vänjer sig säkert med smaken.

Nu ska jag snart släcka för idag, har varit vaken sen 6 och imorgon väntas god hotel frukost, bääästa!
-Ellen


Taco Bar

Hejsan! vi lunchade på Taco Bar vilket var väldigt gott och mysigt. Hotellet ligger typ i en galleria så blev även lite shopping efter maten. Eller jag köpte inget men jag funderar på en väska som jag hittade på gina. Nu ska vi chilla lite på rummet och senare ska vi nog träffa Mattias och kusinerna!
några bilder på mitt och Julias rum. Ganska litet men väldigt mysigt!
-Ellen

på tåget

Hej! just nu sitter vi här på tåget, det funkade att dela mitt internet på mobilen så nu har jag även det på datan. Väldigt bra för nu kan jag kolla gossip girl! Jag har som sagt med både mobilen och datan så det kan hända att jag hinner blogga lite. Ha det bra!
-Ellen

Stockholm imorgon!

Heey! Hade en jätte mysig kväll igår med tjejerna i klassen. Mycket skratt och god mat blev det!

Sov en extra timma idag eftersom vi vred tillbaka klockan. Mötte sedan upp Sally för att prata om Zimba. Imorgon åker ju jag och Julia upp till Stockholm med farmor och farfar, och då ska Sally och hennes syster Mia passa våran lilla vovve. Hoppas han sköter sig!

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom vi åker tidigt. Klockan ringer 6:15, godnatt.
-Ellen


Lovely saturday

Hej! Sitter nu i bilen och ska hämta två snygga tjejer. Sedan åker vi vidare till Amanda där resten av tjejerna i klassen är. Jag har även med mig tryffelkaka som jag bakade innan idag så denna kvällen kommer inte bli annat en bra!
-Ellen


Zimba - Autumn

Tog lite höstbilder på min fina kille innan idag. Han har så sjukt fina färger nu, som en liten kastanj! Han är så fin.

12TEB

Yes, här är jag och min klass. Visst är vi fina? Nu slipper jag i alla fall dom en vecka för det nu är lov! Haha, nejdå, jag trivs jättebra!!

GOA

Hade kul på lunchratsen medan de andra tjejerna i klassen har SI. Vi hade det grymt mycket roligare tror jag!

i don't care, i love it

Tjenna! Var en ganska förvirrande dag i skolan...eller vi gick i genom nya grejer både på kemin och matten och det var ganska svårt men jag kommer nog klara det när man blir vanare och så.
Har varit sugen på kladdkaka hela veckan så då bakade jag det, varför inte liksom? Blev sedan lite matteplugg och nu ska jag laga kvällsmat. Ikväll ska jag bara chilla, blir nog några gossipgirl avsnitt, love it.
 
----> imorgon går jag till halv 3 och sen höstlov. Kan inte bli så mycket bättre!! Puss.
-Ellen
 

@Zimba

Hej! Sitter hemma hos farmor och farfar och räknar lite matte. Har fikat lite och pratat om Stockholm. Ska strax dra mig hemåt och äta något innan träningen. Sen har jag rolig engelska och kemi att göra.

Är faktiskt riktigt taggad för träning, ska bli grymt kul. Ha det braaa!
-Ellen


bracelets

bilder från weheartit.
Hej på er! Dagarna går så jävla snabbt och nu sitter jag här igen och väntar på att Hollywood fruar ska börja. Idrotten var rolig idag eftersom man fick välja vad man ville göra vilket blev fotboll och innebandy. Slutade 4 och sen har jag pluggat lite spanska och varit på fiol.
 
Imorgon väntar en lååång dag. Börjar 8:10 med 1h & 20 min spanska. Sen blir det 2h & 10 min teknik, lunch --> 2h & 20 min teknik och det sista en timma matte ---> slutar 4. Fatta att man är trött efter onsdagar! Har i alla fall fotbollsträning halv 8 imorgon att se fram emot!! Puss.
-Ellen

NEW SHOES

hade sett framför mig att jag skulle köpa en kortare modell men när jag provat dessa kunde jag inte ta av dom haha! En nackdel är väl att jag blir ganska lång men jag känner mig alltid lång så ja...
*SUPERNÖJD

Varm choklad med kanel

Tar en paus med god varmchoklad med kanel som min snälla syster har gjort. Hur gott som helst med mycket julkänsla, ge mig jul!
-Ellen


syskonkärlek

Naawi, gud så söta!
Slutade för två timmar sen. För en gång skull var jag hemma ungefär samma tid som min syster, som slutar 12 varje måndag. Ja, ja heelt rättvist. Tänkte i alla fall sätta mig lite med teknikuppgiften så får vi se om jag får något gjort. Det är ju trots allt bara denna veckan och sen lov. Ha de fint!
-Ellen

Kaffepaus

Hej! Hittade två träningströjor och stövlar på kungsmässan. Äntligen har jag hittat mina höst/vinter skor!! KÄÄR!!
Jag köpte också en vaniljlatte på EH och snart börjar Noels match, bra söndag!
-Ellen


lacoste

// jeans - ginatricot // linne - H&M // lacoste, kofta - Turkiet//
Hej! Blev snabba bilder på dagens. Nu ska jag bege mig mot Kungsbacka, blir en sväng på Kungsmässan och sen ska jag kolla när lillebror spelar match. Ikväll blir det fotbollsträning, om jag hinner hem men det gör jag nog. Ha en bra söndag.
-Ellen

fuck, monday tomorrow

- another sunday means another monday.
 
- Bitch, you're just like monday, nobody likes you.

Filmmys med bästa

Sitter hemma hos Isabelle med fina tjejer. Ska se en skräck film snart om vi får igång den, önska oss lycka till!
-Ellen


Modeflickan.se

Sjukt fina bilder, gillar de två siste mest! Jag tog en lång dusch efter joggingturen och om en timma ska jag nog äta och sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på.
-Ellen

Nybakat

Hey underbara lördag! Var som sagt en stund på stan innan och köpte även lite gofika med mig hem. Vilken snäll dotter/syster som bjuder på fika tycker jag! Nu tänkte jag ta en liten springtur, ha en fin lördag.
-Ellen

Glitter

Var på stan en snabbis och köpte en glittrig bandue på Veromoda, 99:-


Freak out it's friday

Fredag och det äger! Eller Ah, nu är det lördag men skit samma. Slutade halv 3 och då åkte jag, Henny, Amanda och Ida ner till stan för att kolla in den utländska marknaden som va på torget. Det var ganska mysigt att gå där för det kändes inte som om man var i Sverige.

Köpte två fudge och jag är glad att jag inte köpte fler. Den ena var det äckligaste jag ätit på länge, vidrig smak... Den andra var väl helt okej men dem var mest fina att kolla på. Dyrt var det med!

Blev kort med mysig dag på stan och sen drog jag mig hemåt för att baka lite. Idag blev det chokladmousse med hallon och sen kom fina tjejer som jag inte träffat på länge hit. Eller det var längesen alla träffades.

Nu ska jag snart sova, godnatt.
-Ellen


Åtta dagar kvar

Snart helg och det firade jag med god pizza från Campino. Lång och jobbig dag i skolan idag men vi går ju bara imon plus bästa vecka och sen är det HÖSTLOV!

Mån-ons på lovet ska jag och Julia med farmor och farfar till Stockholm. Vi ska hälsa på Lina och kusinerna och såklart blir det shopping. Vi får det i för tidig födelsedagspresent vilket ska bli väldigt mysigt!
-Ellen


FALL

Hey! Riktigt kallt på morgona nu, förvånar mig inte om den första snön kommer snart...
Idag går jag mellan 8:10-16:00, så därför blev det ett tidsinställt inlägg. Mina kära klasskamrater tycker jag bloggar för lite så nu ska jag allt visa dom, hehe! Tänkte snart ändra lite i designen också, när jag har tid, så hållutkik!
-Ellen

dagens

// svarta jeans - Dr. Denim // ny stickad tröja - H&M // klocka - Ur&Penn //

favorit i repris

Förrät: Italiensk plocktallrik med kex och smält brieost
Varmrätt:god paj med grönsaker och salami + sallad
efterrätt:tryffelkaka med Noblesse, så jävla god!
Maten var supergod och vi hade en jättemysig fredagskväll. Måste göras om!
-Ellen

hundvakt

Passar både lillebror och älsklingen ikväll. Snart ska jag fixa lite kvällsmat, ha en bra kvälll!
-Ellen

15 oktober 2012

Måndag idag, vilket inte är så jätte kul... Jobbigt att gå upp på morgonen som vanligt och nu är det dessutom mörkt så det blir ännu svårare...
Slutade 14:20 och sen har jag suttit hemma och pluggat kemi, svenska och spanska. Ska bli skönt med helg, haha, man kan ju drömma!
-Ellen

Sunday Again

Hej! Min stora syster har varit hemma i helgen så har umgåtts lite med henne. Igår var vi på stan hela familjen och fikade. Köpte en tröja på H&M som jag kan visa imorgon. Annars chillade jag lite och på kvällen kom Sally hit och vi såg på en väldigt konstig film...haha.
 
Idag sov jag till halv 12 och vid 4 tog jag och Henny bussen ut till landet. Vi åkte hem till Ida och vi skulle visa att även vi stadsbor kan åka buss men vi åkte en hållplats för mycket...haha, som vi skrattade! Men vi kom tillsut fram till Idas hus och vi hade en trevlig dag ute på landet!
-Ellen
bilder från i fredags

Mysfika

Dagen spenderades på Espresso House med Isabelle. Väldigt mysigt!
Nu ska jag göra mig iordning inför kvällen, ha det bra!
-Ellen

Tre Rätters

I sommras så lagade jag och Camilla trerätters och Sally, Malin, Manda och Julia kom sen på kvällen och vi hade det jätte mysigt! Ikväll så ska Manda och Malin laga mat vilket är kul eftersom vi skapade en liten tradition :).
 
Här är bilder från när jag och Camilla lagade mat.
Förrät: Bruchetta. 
Varmrätt: Vegetarisk pasta med ölkorv. Haha, när vi hade lagt upp pastan fint insåg vi att vi hade glömt steka ölkorven men det blev supergott ändå!
Efterrätt: Marabou- och vit chokladmousse med riven choklad och apelsinskal.
Åh, tänk va länge det kommer dröja innan man kan sitta ute på kvällarna, saknad!
-Ellen
 

Shiny Friday

Hej! Solen skiner och jag är dålig på att blogga! Har i alla fall klarat ett tre timmars långt matteprov, lätt svenska prov och idag ska vi redovisa. Det är fett kallt ute på morgonen nu och jag måste köpa mnya skor. Kan inte gå i converse hela vinten direkt....
 
Efter skolan har jag inga planer. Ikväll är jag bjuden på mysmiddag hos Manda och Malin. Skriver mer om det sen!
-Ellen

Boring Söndag

Hey! Hoppas ni haft en bra helg. Jag hade en mysig fredagskväll hos Henny med god mat, X-factor och roliga filmer. Igår segade jag länge med Gossip Girl och sen kom Sally på fika. Jag tog en kvällspromenad med Zimba och sen lagade jag mat tillsammans med mamma. Igår kväll träffade jag Julia och Camilla hos Camilla och där det bjöds på gofika och massa prat. Väldigt mysigt!

Idag har jag pluggat. Ska ha första matteprovet på onsdag och har även svenska läxa+prov och teknik. Men det ska jag nog hinna med! Imorgon slutar jag 12:40 vilket är underbart! Gör det var fjärde måndag och det är guld värt  ;). Nu blir det Gossip, puss.
-Ellen


5e oktober 2012

Blir väldigt många Photo Booth bilder men så är det...

Underbara fredag är här igen vilket är underbart! Skoldagen var kul och sista lektionen var väldigt rolig. Annars har jag bara chillat lite hos Zimba och sen kollat Gossip Girl. Fick städat mitt rum snabbt och nu ska jag sticka till Henny. Ska äta där och sen får vi se vad vi hittar på :)
Ha en bra kväll.
-Ellen

this is a good day because tomorrow it's friday


Hey! Kemi provet kändes ganska bra och väldigt skönt att ha det gjort! Slutade fyra och då följde jag med Henny hem och pluggade lite. Vi håller på med ett grupparbete i engelskan och vårat kommer bli grymt!

Fick skjuts i morse eftersom det regnade, så jag gick hem och då passade jag på att ta en kvällspromenix med Zimba. Nu blir det gossip girl. (:
-Ellen

Kanelbullens Dag

Firar att kemiprovet är gjort med en kanelbulle! Tummen upp för det! 

nervösa!

Kemiprov om 10 minuter. Önska oss lycka till!


fredagens outfit

//Jeans - gina tricot // stickad tröja - monsoon // skor - converse // kenza ring och den andra är från Ur&Penn //
'
Lite sent att lägga ut det nu men jag har bara inte hunnit och så hade jag bilderna här så kunde lika gärna visa. Dessutom var detta en av tröjorna jag köpte i Göteborg!
-Ellen

första oktober

Hej! Jobbigt att gå upp idag, som vanligt på en måndag morgon, men lyckades komma upp tillslut och cykla till skolan för spanska. Hade sedan tre lektioner till och slutade 14:20 vilket va skönt! Åkte hem och pluggade kemi och matte och sen var jag bara tvungen att gå ut lite. Behövde ränsa skallen lite så stack ut och sprang en runda med Zimba, super mysigt!
 
Fotbollen har uppehåll nu i två veckor så får se till att ut och springa några gånger i veckan. Nu ska jag göra mig iordning för sängen och läsa lite i Flyga drake. Hela klassen läser den och om ett tag ska den vara utläst så det är bäst att jag läser lite...
-Ellen
älsklingen

RSS 2.0