Cornflakeskakor



INGREDIENSER
- 225 gram smör
- 1 1/2 dl strösocker
- 1 dl kokosflingor
- 1 1/2 dl strösocker
- 1 dl kokosflingor
- 3-4 dl cornflakes (krossade)
- 1 msk kakao
- 1 1/2 dl vetemjöl
- 1/2 tsk bakpulver
- 200 gram mjölkchoklad
- 1 1/2 dl vetemjöl
- 1/2 tsk bakpulver
- 200 gram mjölkchoklad
GÖR SÅ HÄR:
- Sätt ugnen på 180 grader och smält smöret.
- Blanda de torra ingredienserna i en bunke
- häll smöret i bunken och blanda till en smet
- lägg bakplåtspapper i en 20*30 cm ugnsform
- häll smeten i formen och gädda i ugnen 17-20 min
- låt svalna (ca 5 min)
- Smält chokladden i vattenbad och häll den på kakan
- låt formen stå kallt i kylen och skär sedan uppden i rutor
- NJUT!

Receptet hittade jag på den här bloggen
Kommentarer
Trackback